Workshop Aikido en Techniek

Wil jij jongeren de vele mogelijkheden van techniek laten ontdekken? Reserveer voor jouw school of bedrijf dan een van onze drie unieke Aikido en Techniek workshops. Door de combinatie van sport en techniek maken ze er op een aansprekende en interactieve manier kennis mee!

Scholier doet meetoefening tijdens techniekworkshop
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Interactief leren over techniek
  • Zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs op school en in het bedrijf
  • Keuze uit 3 verschillende workshops
  • Duur: 10 tot 100 minuten
Wat leren jongeren tijdens een workshop Aikido en Techniek?

Aan de hand van aikido-oefeningen experimenteren leerlingen in deze workshops met timing, afstand en balans. Zo ervaren zij hoe kennis over het menselijk lichaam in combinatie met techniek nodig is, als je bijvoorbeeld een robot wil programmeren.

Hiernaast worden er ook filmmateriaal en quizvragen gebruikt om de kennis en theorie op een interactieve manier te delen. De workshop kan op verzoek worden ingezet met een duur variërend tussen 10 tot 100 minuten.

Benieuwd naar de specifieke programma’s van deze drie workshops? Lees meer over het programma en de voorwaarden.

Voor wie zijn de workshops ontwikkeld?

De workshop Aikido en Techniek is speciaal ontwikkeld voor jongeren die een keuze voor een vervolgopleiding of opleidingsrichting gaan maken. De workshops zijn bedoeld voor kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. De doelgroepen in het onderwijs zijn als volgt: 

Workshop Ontdekken van techniek
Basis onderwijs: de groepen 5, 6, 7 en 8 

Workshop Beroepskeuze & Workshop Techniek van de toekomst
Voortgezet onderwijs: vmbo, mbo, havo, vwo (t/m de derde klas)

Waarom hebben wij de workshops Aikido en techniek ontwikkeld?

Wij geven zowel scholen als technische installatiebedrijven graag de gelegenheid om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Met de workshops Aikido en Techniek brengen wij scholen en bedrijven met in elkaar in contact om samen jongeren op een speelse manier kennis te laten maken met techniek.

Hoe meld je jouw school of bedrijf aan voor deze workshop?

Wil jij jongeren enthousiast maken voor techniek middels een workshop Aikido en Techniek? Voor scholen en bedrijven is deze workshop gratis hieronder te reserveren als er een samenwerking is met een installatiebedrijf in de regio. Weten welke installateurs in uw regio actief zijn? Kijk op www.technieknederland.nl of www.nvkl.nl om vakmensen in de buurt te zoeken.

Wij heroverwegen de inzet van onze Techniek Promoties. Het is daarom op dit moment niet mogelijk om een Techniek Promotie te reserveren voor een datum die ligt na 1 mei 2021. Uiterlijk 1 maart 2021 volgt verdere informatie.

activityform.selectdate
Niet beschikbaar Beschikbaar