Speel het Alles is Techniek bordspel!

Het Alles is Techniek bordspel is een interactief bordspel van Wij Techniek. Met dit spel kruipen de kinderen in de huid van technische vaktalenten: van ICT en elektrotechniek tot koude-/warmtetechniek naar watertechniek. Wil jij leerlingen voor techniek interesseren? Boek dan eens dit spel.

Scholieren spelen het Alles is techniek bordspel
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Een interactief bordspel
  • Geschikt voor scholen en bedrijven
  • Beschikbaar voor beginners en experts
  • Leid het spel zelf of reserveer een gamemaster
Hoe werkt het Alles is Techniek bordspel?

Het Alles is Techniek bordspel is een bordspel met pionnen, voor maximaal vijf (groepen) leerlingen. Zij beantwoorden vragen, die in korte filmpjes worden gesteld. Het spel is zelf te spelen in de klas of op het bedrijf. Of maak gebruik van onze spelbegeleiders als gamemaster op jouw techniek-event. 

Beginners of Experts?

Er zijn twee versies van het spel beschikbaar: een voor beginners, en een voor experts. Zo is het spel voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs bruikbaar. Bekijk eerst de speluitleg of speel  direct online de vragen af: Speel de vragen als beginner ofspeel de vragen als expert.

In verband met het stopzetten van de activiteiten van Wij Techniek voor techniekpromotie voor het basisonderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs is het bordspel na 1 mei niet meer te bestellen. Bestellen kan nog, zolang de voorraad strekt, tot 1 mei via receptie@wij-techniek.nl.

Waarom zou ik een gamemaster nodig hebben? 

De Alles is Techniek gamemasters kun je inzetten om het Alles is Techniek bordspel tijdens je activiteit of les te begeleiden. Op een interactieve, betrokken manier spelen de gamemasters met de leerlingen het interactieve bordspel en nemen hen mee in de wereld van techniek.

Reserveer de Alles is Techniek gamemaster

Wij Techniek stopt haar activiteiten voor techniekpromotie voor het basisonderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs. Dat betekent dat het niet meer mogelijk is om de Alles is Techniek gamemaster te reserveren. Uiteraard geven wij nog wel invulling aan reeds gemaakte reserveringen (als de coronamaatregelen van de overheid dit toelaten). Voor inspiratie en tools gericht op techniekpromotie binnen het basisonderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs, voor bijvoorbeeld het organiseren en geven van gastlessen, bedrijfsbezoeken et cetera, verwijzen we je naar Jet-Net & TechNet: www.jet-net.nl

Selecteer datum en tijd
Vul je gegevens in en/of de gegevens van een bij Wij Techniek aangesloten organisatie
Verstuur je reservering
activityform.selectdate
Niet beschikbaar Beschikbaar