Speel het Alles is Techniek bordspel!

Het Alles is Techniek bordspel is een interactief bordspel van Wij Techniek. Met dit spel kruipen de kinderen in de huid van technische vaktalenten: van ICT en elektrotechniek tot koude-/warmtetechniek naar watertechniek. Wil jij leerlingen voor techniek interesseren? Boek dan eens dit spel.

Scholieren spelen het Alles is techniek bordspel
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Een interactief bordspel
  • Geschikt voor scholen en bedrijven
  • Beschikbaar voor beginners en experts
  • Leid het spel zelf of reserveer een gamemaster
Hoe werkt het Alles is Techniek bordspel?

Het Alles is Techniek bordspel is een bordspel met pionnen, voor maximaal vijf (groepen) leerlingen. Zij beantwoorden vragen, die in korte filmpjes worden gesteld. Het spel is zelf te spelen in de klas of op het bedrijf. Of maak gebruik van onze spelbegeleiders als gamemaster op jouw techniek-event. 

Beginners of Experts?

Er zijn twee versies van het spel beschikbaar: een voor beginners, en een voor experts. Zo is het spel voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs bruikbaar. Bekijk eerst de speluitleg of speel  direct online de vragen af: Speel de vragen als beginner ofspeel de vragen als expert.

Het Alles is Techniek bordspel zelf spelen, bestel het bordspel via receptie@wij-techniek.nl

Waarom zou ik een gamemaster nodig hebben? 

De Alles is Techniek gamemasters kun je inzetten om het Alles is Techniek bordspel tijdens je activiteit of les te begeleiden. Op een interactieve, betrokken manier spelen de gamemasters met de leerlingen het interactieve bordspel en nemen hen mee in de wereld van techniek.

Reserveer de Alles is Techniek gamemaster

Reserveer in 3 stappen de Alles is Techniek gamemaster voor jouw activiteit. Wij heroverwegen de inzet van onze Techniek Promoties. Het is daarom op dit moment niet mogelijk om een Techniek Promotie te reserveren voor een datum die ligt na 1 mei 2021. Uiterlijk 1 maart 2021 volgt verdere informatie.

Selecteer datum en tijd
Vul je gegevens in en/of de gegevens van een bij Wij Techniek aangesloten organisatie
Verstuur je reservering
activityform.selectdate
Niet beschikbaar Beschikbaar