Technobiel

De Technobiel is een trailer van twee verdiepingen. In deze trailer kan men op een leuke en vooral interactieve manier kennismaken met de techniek. Let op: de Technobiel kan niet meer worden gereserveerd!

Scholieren maken kennis met techniek via de Technobiel
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Handig: de Technobiel komt naar je toe
  • Toegankelijk voor mindervalide leerlingen
  • Twee verdiepingen met leuke en interactieve praktijksimulaties om de techniek te ervaren
Wat gebeurt er in de Technobiel?

De Technobiel biedt ruimte aan een groot aantal leerlingen en is daardoor geschikt voor grotere groepen en evenementen. De praktijkopdrachten en interactieve toepassingen in de Technobiel zijn geschikt voor groep 6 t/m 8 en de brugklas van het vmbo. De Technobiel is kosteloos te reserveren.

De Technobiel wordt altijd begeleid door een kundig team van minimaal twee personen.

Voor wie is de Technobiel geschikt?

De Technobiel is geschikt voor groep 6 t/m 8 van de basisschool en de eerste klas van het vmbo. De Technobiel is zeer geschikt voor grotere groepen en kan per dag meerdere groepen bedienen. Daardoor is de Technobiel perfect voor evenementen. De Technobiel moet minimaal vier uur ingezet worden en in gebruik zijn.

Waarom is het nuttig om de Technobiel uit te nodigen?

De Technobiel is de perfecte manier om leerlingen met techniek in aanraking te brengen. Door middel van leuke praktijkopdrachten ontwikkelen leerlingen een passie voor techniek die hen kan helpen bij hun opleiding- en beroepskeuze.

Reserveer de Technobiel

Wij Techniek stopt met techniekpromotie voor het basisonderwijs en de onderbouw voortgezet onderwijs. Dat betekent dat de Technobiel niet meer gereserveerd kan worden. Wij geven nog wel invulling aan reeds gemaakte reserveringen tot 1 januari 2022. Daarna stopt de inzet van de Technobiel. Nieuwe aanvragen kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen. Voor andere techniekpromoties verwijzen wij naar het Platform Talent voor Technologie: www.ptvt.nl

Selecteer datum en tijd
Vul je gegevens in en/of de gegevens van een bij Wij Techniek aangesloten organisatie
Verstuur je reservering
activityform.selectdate
Niet beschikbaar Beschikbaar