You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

Juni 2024

Zij-instromer installatietechniek lacht tijdens workshop op Ontmoetingsdag
De Ontmoetingsdag Zaandam 3 juni 2024 Werk jij in de technische installatiebranche en ben je tussen de 20 en 25 jaar? Kom naar de Ontmoetingsdagen! Samen met collega's uit de branche beleef je een actieve en interessante dag die gaat over jouw toekomst.
0050 OTIB Waterman196
IJzersterk Werkgeversmerk; Vergroot de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt Soest 4 juni 2024 Heb jij ook moeite om de juiste vakmensen te vinden voor de vacatures die je hebt? We weten dat het lastig is maar er is hoop. Ga met deze workshop aan de slag met jouw werkgeversmerk. Pas als vakmensen jou weten te vinden en je zien als aantrekkelijke werkgever, is het veel eenvoudiger om die openstaande vacatures te vullen.
Grip krijgen - Leidingevende legt werking bedieningspaneel uit aan nieuwe medewerker
Grip Krijgen 6 en 13 juni 2024 Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Amsterdam 6 en 20 juni 2024 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De training Praktijkopleider helpt je daarbij. De training wordt op locatie gegeven. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
0050 OTIB Waterman196
IJzersterk Werkgeversmerk; Vergroot de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt Loenen ad Vecht 6 juni 2024 Heb jij ook moeite om de juiste vakmensen te vinden voor de vacatures die je hebt? We weten dat het lastig is maar er is hoop. Ga met deze workshop aan de slag met jouw werkgeversmerk. Pas als vakmensen jou weten te vinden en je zien als aantrekkelijke werkgever, is het veel eenvoudiger om die openstaande vacatures te vullen.