You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

Juni 2024

Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Praktijkopleidersdagen De kracht van aandacht Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen en starters de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou! Vanuit het thema De Kracht van aandacht, inspireren we je met workshops en sprekers, om je rol als praktijkopleider nog beter uit te kunnen voeren.
Zij-instromer installatietechniek lacht tijdens workshop op Ontmoetingsdag
De Ontmoetingsdag Apeldoorn 7 juni 2024 Werk jij in de technische installatiebranche en ben je tussen de 20 en 25 jaar? Kom naar de Ontmoetingsdagen! Samen met collega's uit de branche beleef je een actieve en interessante dag die gaat over jouw toekomst.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Breda 7 en 21 juni 2024 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
0050 OTIB Waterman196
IJzersterk Werkgeversmerk; Vergroot de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt Schoorl 10 juni 2024 Heb jij ook moeite om de juiste vakmensen te vinden voor de vacatures die je hebt? We weten dat het lastig is maar er is hoop. Ga met deze workshop aan de slag met jouw werkgeversmerk. Pas als vakmensen jou weten te vinden en je zien als aantrekkelijke werkgever, is het veel eenvoudiger om die openstaande vacatures te vullen.
20231010 Kuijpers Echt 5000Px 7
HR-Themadagen: Balans in werk en welzijn Wij Techniek organiseert jaarlijks samen met de ontwikkelingsfondsen A+O Metalektro en OOM, themadagen over personeelszaken. Deze themadagen HR zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de plek voor P&O en HR-medewerkers die actuele thema’s rond personeelsbeleid willen uitdiepen en willen sparren met collega’s uit de technische branche.
Sterk in je werk - Vrouwelijke monteur geeft demonstratie skills
Sterk in je Werk Online 11 juni 2024 Je bent tussen de 26 en 55 jaar en je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. Dit kan bij jou in het bedrijf of online.
0050 OTIB Waterman196
IJzersterk Werkgeversmerk; Vergroot de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt Velsen-Zuid 13 juni 2024 Heb jij ook moeite om de juiste vakmensen te vinden voor de vacatures die je hebt? We weten dat het lastig is maar er is hoop. Ga met deze workshop aan de slag met jouw werkgeversmerk. Pas als vakmensen jou weten te vinden en je zien als aantrekkelijke werkgever, is het veel eenvoudiger om die openstaande vacatures te vullen.
Gouden jaren voor 55 jaar en ouder
Gouden jaren Arnhem 19 juni 2024 Je bent 55 jaar of ouder en werkt al jaren in de installatiebranche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Maar op latere leeftijd kan een zwaar beroep letterlijk te zwaar worden, of het werk is niet meer passend. En we moeten allemaal steeds langer werken. Wat is voor jou echt belangrijk? Wat wil jij nog bereiken en wat heb jij hiervoor nodig?