eHerkenning verificatie

Veilig inloggen, door je account eenmalig met eHerkenning niveau 3 te verifiëren.

Jouw account - Leidingegevende achter laptop logt in bij Wij Techniek

Jouw Wij Techniek account verifiëren

Op deze pagina kan je jouw Wij Techniek account verifiëren met eHerkenning niveau 3. Na deze verificatie is dit account admin (hoofdgebruiker) voor de online systemen van Wij Techniek voor jouw organisatie. Deze gebruiker heeft dan alle rechten.

Met het admin-account kan je andere gebruikers binnen jouw organisatie rechten geven voor systemen van Wij Techniek zoals toegang tot het declaratiesysteem en de RI&E tool. Ook kan je iemand anders de mogelijkheid geven om rechten uit te delen binnen jouw organisatie.

 

  • Stap 1. Klik op de knop Login eHerkenning en maak een Wij Techniek account aan
  • Stap 2. Verifieer jouw Wij Techniek account met eHerkenning
  • Stap 3. Jouw Wij Techniek account is geverifieerd, maak met één account gebruik van al onze online diensten.

Nog geen eHerkenning niveau 3?

Je moet eHerkenning niveau 3 zelf aanvragen op eherkenning.nl. Dat kan bij één van de door de Rijksoverheid erkende leveranciers. Hier zijn kosten aan verbonden. De aanvraag kan een paar dagen duren dus wees er op tijd bij om toegang te houden tot onze systemen. Bijvoorbeeld voor het indienen van een declaratie voor scholingskosten.

Heb je al eHerkenning niveau 3? Dan kan je vanaf 1 november direct je Wij Techniek account verifiëren.

 

 

 

 

 

 

Hulp en ondersteuning

Heb je hulp nodig bij het aanmaken of verifiëren van je account? Neem dan contact op met Wij Techniek Support via onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail. Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hieronder. We helpen je graag!

0800 - 88 55 885 [email protected]