You are here:

Agenda

Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de coronamaatregelen van de overheid. Dit betekent dat je bij de entree een coronatoegangsbewijs moet tonen. Deze krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt.

Man werkt in de techniek (1)
Oktober 2021
Wij Techniek 27344176
Sterk in je Werk - Boxtel Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?
Wij Techniek 27344176
Sterk in je Werk online 20 oktober Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?
Workshop Samen Werken: Technische medewerkers werken samen achter een laptop
Het Ontwikkelgesprek 21-10-2021 Als leidinggevende praat je veel met je medewerkers. Je plant, stuurt aan, motiveert, delegeert en lost problemen op. Maar een (paar) keer per jaar heb je een belangrijk formeel gesprek: het ontwikkelgesprek, functioneringsgesprek en/of beoordelingsgesprek. Die gesprekken echt goed voeren leer je in de workshop Het Ontwikkelgesprek.
Wij Techniek 27344176
Sterk in je Werk - Zwolle Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?
Wij Techniek 27344176
Ken je Buren - Alkmaar De technische installatiebranche is voortdurend in ontwikkeling. Dat betekent veel voor de werkgevers en medewerkers. Welke ontwikkelingen zijn er? Welke kansen biedt dat? Welke vakmensen heb ik nu en in de toekomst nodig? Hoe werk ik samen met mijn collega-installateurs in de buurt? En welke mogelijkheden zijn er?
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief leiderschap 27 oktober Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Deze voordelen behaal je pas echt met inclusief leiderschap! Leiderschap waardoor alle talenten van alle mensen in je bedrijf tot ontwikkeling kunnen komen. Maar hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop. De workshop wordt op locatie gegeven zolang de maatregelen het toelaten. Indien noodzakelijk zal deze workshop online plaatsvinden.
Huis Van Sarah Logo Def4
Huis van Sarah Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over hoe jij het verschil kan maken in de toekomst van de samenleving. Meer informatie? Klik op onderstaande button!
Wij Techniek 27344176
Ken je Buren - Ridderkerk De technische installatiebranche is voortdurend in ontwikkeling. Dat betekent veel voor de werkgevers en medewerkers. Welke ontwikkelingen zijn er? Welke kansen biedt dat? Welke vakmensen heb ik nu en in de toekomst nodig? Hoe werk ik samen met mijn collega-installateurs in de buurt? En welke mogelijkheden zijn er?