You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Man werkt in de techniek (1)
December 2023
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Utrecht 4 en 18 december 2023 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Utrecht 6 en 20 december 2023 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De training Praktijkopleider helpt je daarbij. De training wordt op locatie gegeven. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Den Bosch 7 december 2023 Hoe divers en inclusief is jouw organisatie? En wat is jouw eigen rol als leidinggevende bij het zorgen voor meer diversiteit? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met meer diversiteit succesvoller zijn: creatiever, slagvaardiger en met beter klantcontact. Maar, dit vraagt om leiders die zorgen voor diversiteit binnen hun organisatie. Leiderschap waarbij alle talenten van medewerkers in je organisatie tot ontwikkeling komen. Hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Utrecht 8 en 21 december 2023 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Samenwerken en diversiteit op de werkvloer
Beter coachen en sturen bij nieuwe collega's Nieuwegein 2023 Binnen jouw bedrijf stuur je vakmensen aan die zich bezighouden met het begeleiden en behouden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, statushouders of leerlingen). Hoe kun je hierbij de beste ondersteuning geven? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven? En hoe doe je dit als team?
Wij Techniek MJP Istock 1340946094
Teamwork Zij-instroomsessie online 12 december 2023 Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische installatiebranche zit te springen om nieuwe mensen. Daarom organiseert Wij Techniek een online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek’. Alle sessies geven algemene informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de installatiebranche. Er zijn ook een paar sessie die zijn aangeduid met Warmtepompen. Dit zijn dezelfde sessies, behalve dat ze iets meer ingaan op het werken met warmtepompen.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Utrecht 14 december 2023 Hoe divers en inclusief is jouw organisatie? En wat is jouw eigen rol als leidinggevende bij het zorgen voor meer diversiteit? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met meer diversiteit succesvoller zijn: creatiever, slagvaardiger en met beter klantcontact. Maar, dit vraagt om leiders die zorgen voor diversiteit binnen hun organisatie. Leiderschap waarbij alle talenten van medewerkers in je organisatie tot ontwikkeling komen. Hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop.