You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

Mei 2024

0019 OTIB Instvdvaart017
De Aftrap Kerkrade De energietransitie en de grote tekorten in de technische sector zorgen ervoor dat jouw schot altijd doel raakt! Je werkt in een geweldige branche, maar heb jij zelf je loopbaan in de hand? Neem nu de regie. Zet jezelf niet buitenspel door niks te doen! Daar gaan we het tijdens de Aftrap over hebben.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Utrecht 7 en 21 mei 2024 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Den Bosch 7 en 22 mei 2024 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Den Bosch 15 en 28 mei 2024 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De training Praktijkopleider helpt je daarbij. De training wordt op locatie gegeven. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Vrouwelijk leiderschap Wil je met andere ondernemende vrouwen uit de techniek ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Kom naar een regionale netwerkbijeenkomst over inspirerend leidinggeven voor vrouwelijke ondernemers.
Workshop Inclusief Leiderschap - Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Online 15 mei 2024 Hoe divers en inclusief is jouw organisatie? En wat is jouw eigen rol als leidinggevende bij het zorgen voor meer diversiteit? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met meer diversiteit succesvoller zijn: creatiever, slagvaardiger en met beter klantcontact. Maar, dit vraagt om leiders die zorgen voor diversiteit binnen hun organisatie. Leiderschap waarbij alle talenten van medewerkers in je organisatie tot ontwikkeling komen. Hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop.