You are here:

Agenda

In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid zijn alle fysieke bijeenkomsten van Wij Techniek tot en met 15 november geannuleerd of verplaatst.

Man werkt in de techniek (1)
Oktober 2020
Technische medewerker helpt nieuwe collega op weg
Goede Start - Vught GEANNULEERD Als je nieuwe collega’s krijgt, wil je deze graag snel en goed op weg helpen. En hen direct thuis laten voelen binnen het bedrijf. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Goede Start.
Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Sterk in je Werk - Deventer GEANNULEERD Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?
Praktijkopleider legt gebruik van technische installatie uit
Praktijkopleider Online - 26/10, 2/11, 9/11 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De cursus Praktijkopleider helpt je daarbij. De cursus wordt zowel online als op locatie gegeven.
Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Sterk in je Werk - Broek op Langedijk GEANNULEERD Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?
Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Sterk in je Werk - Roosendaal GEANNULEERD Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?