You are here:

Agenda

Shutterstock 1154944324
September 2020
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap - Rotterdam Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Inclusief leiderschap werkt dus! Maar waar begin je? En hoe ontwikkel je een leiderschapsstijl die hierbij past? Je leert het tijdens deze workshop.
Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Sterk in je Werk 50+ - Hengelo Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.
Workshop Sterk in je werk 60+ - 60+ Monteur met blauwe helm op is trots
Sterk in je Werk 60+ - Hengelo Het komt dichterbij: je pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die laatste jaren geen ‘moetje’ worden en je nog met plezier naar je werk blijft gaan? De laatste loodjes wegen eigenlijk best licht. Ontdek het in de workshop Sterk in je Werk 60+.
Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Sterk in je Werk 50+ - Gouda Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.
Workshop Sterk in je werk 60+ - 60+ Monteur met blauwe helm op is trots
Sterk in je Werk 60+ - Akersloot Het komt dichterbij: je pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die laatste jaren geen ‘moetje’ worden en je nog met plezier naar je werk blijft gaan? De laatste loodjes wegen eigenlijk best licht. Ontdek het in de workshop Sterk in je Werk 60+.
Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Sterk in je Werk 50+ - Vught Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.