You are here:

Agenda

Man werkt in de techniek (1)
September 2020
Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Sterk in je Werk 50+ - Rotterdam Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.
Workshop Sterk in je werk 60+ - 60+ Monteur met blauwe helm op is trots
Sterk in je Werk 60+ - Eindhoven Het komt dichterbij: je pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die laatste jaren geen ‘moetje’ worden en je nog met plezier naar je werk blijft gaan? De laatste loodjes wegen eigenlijk best licht. Ontdek het in de workshop Sterk in je Werk 60+.
TopStartersdagen: Jonge scholieren bouwen modelhuisjes en windmolenpark
Grip Krijgen - Roermond 29 september en 6 oktober Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Sterk in je Werk 50+ - Paterswolde Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.
Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Sterk in je Werk 50+ - Houten Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.
Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Sterk in je Werk - Almere GEANNULEERD Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?
Workshop Sterk in je werk 60+ - 60+ Monteur met blauwe helm op is trots
Sterk in je Werk 60+ - Paterswolde Het komt dichterbij: je pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die laatste jaren geen ‘moetje’ worden en je nog met plezier naar je werk blijft gaan? De laatste loodjes wegen eigenlijk best licht. Ontdek het in de workshop Sterk in je Werk 60+.