You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Man werkt in de techniek (1)
Maart 2023
Techniekonderwijs: Technisch medewerker legt aan student medewerkers uit hoe technisch systeem werkt
Grip Krijgen, Zuid Nederland 2 en 9 maart Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Utrecht 13 en 27 maart 2023 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Volg dan de cursus Werkplekbegeleider. Dit kan zowel online als op locatie. Deze training wordt ook in company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Wij Techniek MJP Istock 1340946094
TeamWork Zij-instroomsessie 14 maart Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische installatiebranche zit te springen om nieuwe mensen. Daarom organiseert Wij Techniek een online zij-instroomsessie bijeenkomst ‘Ontdek je kansen in de techniek’.
Speciaal voor praktijkopleiders in de installatietechniek de workshop ‘Jouw talenten op je eigen magazinecover’
Jouw talenten op je eigen magazinecover, praktijkopleiders In 2023 organiseren wij speciaal voor praktijkopleiders in de installatietechniek, de workshop ‘Jouw talenten op je eigen magazinecover’.
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Zwolle 16 en 30 maart 2023 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De cursus Praktijkopleider helpt je daarbij. De cursus wordt zowel online als op locatie gegeven. Deze training wordt ook in company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.