You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Man werkt in de techniek (1)
Juni 2023
Samenwerken en diversiteit op de werkvloer
Beter coachen en sturen bij nieuwe collega’s - Noord West Ned. Binnen jouw bedrijf stuur je vakmensen aan die zich bezighouden met het begeleiden en behouden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, statushouders of leerlingen). Hoe kun je hierbij de beste ondersteuning geven? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven? En hoe doe je dit als team?
DD523034
HR-themadagen Wij Techniek organiseert jaarlijks samen met de ontwikkelingsfondsen A+O Metalektro en OOM, themadagen over personeelszaken. Deze themadagen HR zijn de plek voor P&O en HR mensen die meer informatie willen over actuele thema’s binnen personeelsbeleid en willen sparren met collega’s uit de drie technische branches. Het thema voor dit jaar is ‘Behoud is het nieuwe werven’.
Wij Techniek MJP Istock 1340946094
Teamwork Zij-instroomsessie 6 juni Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische installatiebranche zit te springen om nieuwe mensen. Daarom organiseert Wij Techniek een online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek’.
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Sterk in je Werk online 6 juni Je bent tussen de 26 en 55 jaar en je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. Dit kan bij jou in het bedrijf of online.
Techniekonderwijs: Technisch medewerker legt aan student medewerkers uit hoe technisch systeem werkt
Grip Krijgen, Noord NL en G/O 8 en 15 juni Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Utrecht - 12 en 26 juni 2023 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De cursus Praktijkopleider helpt je daarbij. De cursus wordt zowel online als op locatie gegeven. Deze training wordt ook in company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Kom naar het Huis van Sarah
Huis van Sarah Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over hoe jij het verschil kan maken in de toekomst van de samenleving. Meer informatie? Klik op onderstaande button!
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Zwolle 14 en 28 juni 2023 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Volg dan de cursus Werkplekbegeleider. Dit kan zowel online als op locatie. Deze training wordt ook in company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.