You are here:

Agenda

In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid zijn alle fysieke bijeenkomsten van Wij Techniek tot en met 15 maart 2021 geannuleerd of verplaatst. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Man werkt in de techniek (1)
Maart 2021
Wij Techniek 154080620
Sterk in je Werk 50+ Online 3 en 24 maart Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap - Online 3 maart Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Inclusief leiderschap werkt dus! Maar waar begin je? En hoe ontwikkel je een leiderschapsstijl die hierbij past? Je leert het tijdens deze workshop. De workshop wordt online gegeven. Zodra de maatregelen het toelaten, zal deze workshop ook weer op locatie plaatsvinden.
HR-medewerker in de technische intallatiebranche
Ontwikkel je ontwikkelcultuur Zuid Holland 2021 Je bent als HR-professional de enige binnen je bedrijf verantwoordelijk voor P&O/HR. En hoewel je veel zelf aan kunt, loop je ook tegen dingen aan die je niet alleen kunt of wilt oplossen. Dan is het fijn dat je kunt sparren met gelijkgestemden.
Skillsmanager: Technisch medewerker maakt bouwtekening
Jouw talenten op je eigen magazinecover 16-3 Persoonlijk en professioneel profileren voor ondernemende vrouwen
Wij Techniek 27344176
Sterk in je Werk online 17 maart Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Online - 25/3, 1/4, 8/4 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De cursus Praktijkopleider helpt je daarbij. De cursus wordt zowel online als op locatie gegeven.
Wij Techniek 27344176
Werkplekbegeleider - Online (31/3, 7/4, 14/4) Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Volg dan de cursus Werkplekbegeleider. Dit kan zowel online als op locatie.