You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

Mei 2024

Workshop Beter coachen en sturen - Nieuwe collega krijgt uitleg over bedieningspaneel
Beter coachen en sturen bij nieuwe collega's 27 mei 2024 Binnen jouw bedrijf stuur je vakmensen aan die zich bezighouden met het begeleiden en behouden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, statushouders of leerlingen). Hoe kun je hierbij de beste ondersteuning geven? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven? En hoe doe je dit als team?
Kom naar het Huis van Sarah
Huis van Sarah Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over hoe jij het verschil kan maken in de toekomst van de samenleving. Meer informatie? Klik op onderstaande button!
Grip krijgen - Leidingevende legt werking bedieningspaneel uit aan nieuwe medewerker
Grip Krijgen 28 mei en 11 juni 2024 Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
20231010 Kuijpers Echt 5000Px 7
HR-Themadagen: Balans in werk en welzijn Wij Techniek organiseert jaarlijks samen met de ontwikkelingsfondsen A+O Metalektro en OOM, themadagen over personeelszaken. Deze themadagen HR zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de plek voor P&O en HR-medewerkers die actuele thema’s rond personeelsbeleid willen uitdiepen en willen sparren met collega’s uit de technische branche.
SLIM Leidinggeven - Leidinggevende en medewerker kijken tevreden samen naar beeldscherm
SLIM Leidinggeven Delft 28 mei 2024 Wil jij een nog betere leidinggevende zijn en met collega’s nieuwe inzichten opdoen? Kom dan naar een bijeenkomst SLIM leidinggeven op dinsdag 28 mei 2024 (Delft). Je volgt vier workshops en krijgt een unieke kans om ervaringen en tips te delen met jouw collega’s uit de installatietechniek. Per bedrijf geldt er een max. aantal van 20 deelnemers.
Wij Techniek MJP Istock 1340946094
Zij-instroomsessie Online 28 mei 2024 Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische installatiebranche zit te springen om nieuwe mensen. Daarom organiseert Wij Techniek een online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek’. Alle sessies geven algemene informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de installatiebranche. Er zijn ook een paar sessie die zijn aangeduid met Warmtepompen. Dit zijn dezelfde sessies, behalve dat ze iets meer ingaan op het werken met warmtepompen.
Zij-instromer installatietechniek lacht tijdens workshop op Ontmoetingsdag
De Ontmoetingsdag Utrecht 29 mei 2024 Werk jij in de technische installatiebranche en ben je tussen de 20 en 25 jaar? Kom naar de Ontmoetingsdagen! Samen met collega's uit de branche beleef je een actieve en interessante dag die gaat over jouw toekomst.
Relatiedagen Wij Techniek
Relatiedag Eindhoven Hoe vind je nieuw personeel en zorg je dat medewerkers bij je blijven? Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen de branche en in het onderwijs? Antwoord op deze vragen en meer krijg je tijdens de Relatiedagen van Wij Techniek. Mis het niet en kom woensdag 29 mei naar Eindhoven!