You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage. Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de dan geldende coronamaatregelen van de overheid.

Man werkt in de techniek (1)
September 2021
Wij Techniek 154080620
Sterk in je Werk 60+ Oostzaan Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.
Wij Techniek 27344176
Sterk in je Werk online 8 september Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?
TopStartersdagen: Jonge scholieren bouwen modelhuisjes en windmolenpark
Grip Krijgen - Noord Nederland 9 én 16 september Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Wij Techniek 154080620
Sterk in je Werk 50+ Zwolle Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap 15 september Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Deze voordelen behaal je pas echt met inclusief leiderschap! Leiderschap waardoor alle talenten van alle mensen in je bedrijf tot ontwikkeling kunnen komen. Maar hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop. De workshop wordt op locatie gegeven zolang de maatregelen het toelaten. Indien noodzakelijk zal deze workshop online plaatsvinden.
HR-medewerker in de technische intallatiebranche
Ontwikkel je Ontwikkelcultuur Zuid Nederland 2021 Je bent als HR-professional de enige binnen je bedrijf verantwoordelijk voor P&O/HR. En hoewel je veel zelf aan kunt, loop je ook tegen dingen aan die je niet alleen kunt of wilt oplossen. Dan is het fijn dat je kunt sparren met gelijkgestemden.
Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Praktijkopleidersdagen Samen met de technische fondsen A+O Metalektro en OOM organiseren wij de Praktijkopleidersdagen, speciaal voor jou als praktijkopleider.
Wij Techniek 154080620
Sterk in je Werk 50+ Online 27 september en 11 oktober Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.