Tegemoetkoming aanvragen

Om je aan te moedigen om je te blijven ontwikkelen, bieden wij een aantal vergoedingen voor de werkgever én de medewerker. Ontdek welke vergoedingen beschikbaar zijn en vraag eenvoudig tegemoetkomingen aan voor trainingen en workshops.

Tegemoetkomingen - Installateur blij met subsidie

Voor iedereen in de technische installatiebranche

Of je nu net gestart bent of al jaren in het vak zit en alle kneepjes van het vak kent. Je kunt altijd iets bij leren. En vaak is het ook noodzaak om bij te blijven. De ontwikkelingen gaan snel, razendsnel. Bijblijven is essentieel. Wij Techniek is jouw ontwikkelingsfonds, bekijk welke subsidies en trainingen we jouw bieden om bij te blijven.

Bedragen tegemoetkomingen 2024

De bedragen voor 2024 zijn door het bestuur van Wij Techniek vastgesteld.

RTI: de juiste bedragen voor deze regeling vind je op de RTI-pagina

OSR: Met de OSR beschikt een bedrijf over een saldo, opgebouwd uit een basisbedrag van € 900,- per bedrijf plus € 90,- keer het aantal medewerkers. 

STIP: Met de STIP ontvang je als bedrijf € 650,- per afgeronde termijn van 6 maanden, voor opleidingen die in 2024 zijn gestart.

EVC: € 1400,- per traject. Meer over EVC-traject.

Tegemoetkoming aanvragen is simpel

Wil je als werkgever een vergoeding ontvangen voor de scholing en ontwikkeling van je vakmensen? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden. Via Wij Techniek Declaraties kun je eenvoudig tegemoetkomingen aanvragen en inzicht krijgen in de verschillende scholingstegoeden van je medewerkers.  En 24 uur per dag beschikbaar.

Hulp nodig?

Heb je vragen over declaraties, een specifieke tegemoetkoming of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee! Neem contact met op met onze Supportdesk:

0800 - 88 55 885 Bekijk al onze contactgegevens

Regio Projectaanvragen (RPA)


Het Wij Techniek Regio Platform Sociale partners biedt mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten van activiteiten op het gebied van: instroom van talent, de ontwikkeling van medewerkers en kennis. Via deze site kun je een aanvraag doen. De regiomanagers zijn bereikbaar voor meer informatie.

Bekijk ook de Subsidie en financieringswijzer van RVO

Naar de Subsidiewijzer