Tegemoetkoming aanvragen

Wij dagen vakmensen in de technische installatiebranche uit om hun talenten te ontdekken en te versterken. Dit kan door middel van scholing, zoals een opleiding, training, workshop of cursus. Om het zetten van die volgende stap aan te moedigen, bieden wij een aantal tegemoetkomingen voor de werkgever én de medewerker.

Vaststelling bedragen tegemoetkomingen 2023

Vaststelling bedragen tegemoetkomingen 2023

De bedragen voor 2023 zijn door het bestuur van Wij Techniek vastgesteld:

OSR: Met de OSR beschikt een bedrijf over een saldo, opgebouwd uit een basisbedrag van € 800,- per bedrijf plus € 80,- keer het aantal medewerkers. 
STIP: € 600,- per afgeronde termijn van 6 maanden, voor opleidingen die in 2023 zijn gestart
EVC: € 1400,- per traject

Tegemoetkoming voor iedereen in de technische installatiebranche

Of je nu net gestart bent of al jaren in het vak zit en alle kneepjes van het vak kent. Je kunt altijd iets bij leren. En vaak is het ook noodzaak om bij te blijven. De ontwikkelingen gaan snel, razendsnel. Bijblijven is essentieel. Wij Techniek is jouw ontwikkelingsfonds, bekijk wat we jouw bieden om bij te blijven.

Tegemoetkoming aanvragen is simpel

Wil je als werkgever een tegemoetkoming ontvangen voor de scholing en ontwikkeling van je vakmensen? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden. Via Wij Techniek Declaraties kun je eenvoudig tegemoetkomingen aanvragen en inzicht krijgen in de verschillende scholingstegoeden van je medewerkers.  En 24 uur per dag beschikbaar.

Regel jouw declaratie online

Ga naar declaraties.wij-techniek.nl of bel via 0800 – 88 55 885 met de Supportdesk voor meer informatie.

0800 - 88 55 885 Declaraties

Regio Projectaanvragen (RPA)


Het Wij Techniek Regio Platform Sociale partners biedt mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten van activiteiten op het gebied van: instroom van talent, de ontwikkeling van medewerkers en kennis. Via deze site kun je een aanvraag doen. De regiomanagers zijn bereikbaar voor meer informatie.

Bekijk ook de Subsidie en financieringswijzer van RVO

Naar de Subsidiewijzer