Met één account toegang tot al onze diensten

Jouw account - Leidingegevende achter laptop logt in bij Wij Techniek

Wij Techniek vindt de veiligheid van jouw gegevens en die van je werknemers belangrijk. Daarom hebben wij de manier van inloggen op onze systemen verbeterd. Vanaf nu log je daarom met één account in op alle systemen van Wij Techniek. Denk hierbij aan het Declaratie Systeem, de website en de RI&E tool.

Hoe maak ik een account aan?

Om gebruik te maken van de onlinediensten van Wij Techniek, maak je eenmalig een account aan. Dit account verifiër je met eHerkenning niveau 3. Dit is belangrijk om zeker te weten dat jij of een medewerker gemachtigd is om onze systemen te gebruiken.
Deze eHerkenning lijkt op je persoonlijk DigiD, maar dan voor bedrijven. Veel organisaties maken al gebruik van eHerkenning verificatie, zoals de belastingdienst en het UWV en misschien jouw bedrijf ook al. (Vanaf 1 november 2022 kan je op deze pagina een Wij Techniek Account aanmaken en verifiëren.)

eHerkenning niveau 3 aanvragen

Je moet eHerkenning niveau 3 zelf aanvragen op eherkenning.nl. Dat kan bij één van de door de Rijksoverheid erkende leveranciers. Hier zijn kosten aan verbonden. De aanvraag kan een paar dagen duren dus wees er op tijd bij om toegang te houden tot onze systemen. Bijvoorbeeld voor het indienen van een declaratie voor scholingskosten.

Heb je al eHerkenning niveau 3? Dan kan je direct je Wij Techniek account verifiëren.

 

 

Voordelen en functies

Op deze nieuwe manier houden wij al je gegevens en die van de medewerkers veilig met één account. En je hebt niet langer meerdere accounts nodig voor onze systemen.

Na verificatie kun je rechten toekennen aan collega’s. Met deze rechten kan je aangeven tot welke systemen ze recht hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Boekhouding krijgt toegang tot declaratiesystemen
  • HR-medewerker beheert zelf aan-en afmeldingen van collega’s voor bijeenkomsten
  • Bepaalde medewerkers krijgen toegang tot de RI&E tool

 

 

 

 

Hulp en ondersteuning

Heb je hulp nodig bij het aanmaken of verifiëren van je account? Neem dan contact op met Wij Techniek Support via onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail. Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hieronder. We helpen je graag!

0800 - 88 55 885 [email protected]

Veel gestelde vragen