Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

Je medewerkers zijn je bouwsteen voor een succesvolle en moderne organisatie.

Adviseurs arbeidsmarkt voor bemiddelaars

Ontwikkeling van medewerkers

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De invloed hiervan op de bedrijven en medewerkers in onze branche is enorm. Dus ook op jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wil jij in de toekomst succesvol blijven, dan is de ontwikkeling van je medewerkers belangrijker dan ooit.

  • Samen met een ervaren adviseur werken aan je bedrijf
  • Werken aan een bedrijf waar mensen graag blijven werken
  • De adviseurs hebben veel ervaring in de installatiebranche

Maak werk van vernieuwing

In tijden van verandering zijn vernieuwende manieren van organiseren, managen en samenwerken heel belangrijk. Wij Techniek en Techniek Nederland ondersteunen jou bij het werk maken van vernieuwing. Dit doen we door praktische stappen te zetten bij het professionaliseren van je medewerkers. Ook werken we samen om te komen tot een bedrijf waar voldoende ruimte is voor ontwikkeling van mensen: een zogenaamde ontwikkelcultuur.

Op maat gemaakt advies

Je ontvangt minimaal 16 uur kosteloze ondersteuning van een van onze adviseurs ontwikkelcultuur. Met hun HR-achtergrond weten zij als geen ander hoe jij je medewerkers kan motiveren om in beweging te komen en te blijven. Op zo’n manier dat dit echt wat voor je bedrijf én je medewerkers oplevert. Samen kijken jullie naar jouw bedrijf, je plannen en je team. Deze verkenning vormt de basis voor de ontwikkelmogelijkheden op korte en lange(re) termijn. Jullie werken dit uit in een plan zodat je direct aan de slag kunt.

Adviestraject

Onze adviseurs helpen je met een op maat gemaakte aanpak. Belangrijke onderdelen tijdens het traject:

  • Achterhalen waar je met je bedrijf naartoe wilt en wat daarvoor nodig is.
  • Opstellen van een actieplan en tijdpad.
  • Creëren van een sfeer waarin jouw vakmensen zich blijven ontwikkelen.
  • Inzet van de juiste middelen.
  • Borgen van de werkwijzen en ontwikkelcultuur.
"We hebben tijdens het proces gemerkt dat er veel kennis en ervaring bij Wij Techniek zit. Karel kan vanuit de praktijk goed uitleggen hoe andere bedrijven dit oppakken, welke aanpak goed werkt, en wat het oplevert." Sander Hartman van Hartman Installatie

Meer weten of direct aanvragen?

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op via projectondersteuning@wij-techniek.nl of meld je hier direct aan. Na aanmelding neemt Wij Techniek contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Er is een beperkt aantal trajecten beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld.