Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

Je medewerkers zijn je bouwsteen voor een succesvolle en moderne organisatie. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die investeren in medewerkers het beste presteren. Het voorkomt uitstroom en bevordert de sfeer en motivatie en dus de productiviteit.

Wij Techniek 731012125

Ontwikkeling van medewerkers

Technologische ontwikkelingen en personeelsgebrek hebben een enorme invloed op bedrijven en medewerkers in onze branche. Dus ook op jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wil jij in de toekomst succesvol blijven, dan is de ontwikkeling van je medewerkers en bedrijf belangrijker dan ooit. Daarom biedt Wij Techniek - samen met Techniek Nederland - hulp.

 • Samen met een ervaren adviseur werken aan je bedrijf
 • Werken aan jouw bedrijf waar mensen graag blijven
 • Met een adviseur die veel HR-ervaring in de installatiebranche heeft

Maak werk van je medewerkers en bedrijf

In tijden van verandering zijn vernieuwende manieren van organiseren, leidinggeven en samenwerken belangrijk. Onze adviseurs ondersteunen jou bij het professionaliseren van dat deel van jouw bedrijf waar jij behoefte aan hebt. Dat gaat bijvoorbeeld over:

 • De strategie van je bedrijf. Waar wil je nu naar toe en is dat haalbaar? Hoe krijg je je mensen hierin mee?
 • Jouw organisatie. Zijn je werkprocessen op orde, de taken en verantwoordelijkheden voldoende duidelijk, hoe zit het met jouw huisregels?
 • Wat hebben nieuwe mensen nodig zodat ze zich echt welkom voelen en blijven? Of: heb je al een generatiebeleid, een doorstroombeleid?
 • Hoe zit het met jouw leidinggevende kwaliteiten? Kun je goed inspireren en motiveren, plannen en organiseren of een goed gesprek voeren?
 • Heeft je bedrijf een plan om intern op te leiden, is er voldoende inzicht in het vakmanschap en de kwaliteiten van je medewerkers?

Samen onderzoeken we waar voor jouw bedrijf de meeste winst valt te behalen. Dit doen we door praktische stappen te zetten bij het professionaliseren van dat deel dat je nodig hebt. Zo werken we samen om te komen tot een bedrijf waar voldoende ruimte is voor ontwikkeling van mensen en waar mensen graag werken.

"Na ons eerste gesprek met Mariëtte - een inspirerende vrouw met zoveel HR-kennis - ging er al een wereld voor ons open. Ja, we zaten op de goede weg maar er waren nog zoveel wegen die we konden bewandelen. Samen maakten we een plan: wat vinden we nu belangrijk en wat willen we in de toekomst. Door haar adviezen en enthousiasme hebben we in één jaar tijd zoveel bereikt. De sfeer in ons bedrijf heeft hierdoor een enorme boost gehad." Diede Wijnen van ETB Van Keulen.

Op maat gemaakt advies

Je ontvangt minimaal 16 uur gratis ondersteuning van een van onze adviseurs ontwikkelcultuur. Met hun HR-achtergrond weten zij hoe jij je medewerkers kan motiveren om in beweging te komen en te blijven. Dit levert echt wat voor je bedrijf én je medewerkers op. Samen kijken jullie naar jouw bedrijf, je plannen en je team. Ook kijken zij welke producten van Wij Techniek of Techniek Nederland hierbij ingezet kunnen worden. Zo hebben bijvoorbeeld de Vakbus die bij jouw bedrijf langs kan komen. Of we verzorgen een incompany training op maat.

Adviestraject

Onze adviseurs helpen je met een aanpak op maat. Belangrijke stappen tijdens het traject:

 • Achterhalen waar je met je bedrijf naartoe wilt en wat daarvoor nodig is.
 • Opstellen van een actieplan en tijdpad.
 • Regelmatig bij elkaar komen om aan de slag te gaan.
 • Inzetten van de eventuele aanvullende middelen/producten.
 • Borgen van de werkwijzen en ontwikkelcultuur.
"We hebben tijdens het proces gemerkt dat er veel kennis en ervaring bij Wij Techniek zit. Karel kan vanuit de praktijk goed uitleggen hoe andere bedrijven dit oppakken, welke aanpak goed werkt, en wat het oplevert." Sander Hartman van Hartman Installatie

Meer weten of direct aanvragen?

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op via projectondersteuning@wij-techniek.nl of meld je hier direct aan. Na aanmelding neemt Wij Techniek contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Er is een beperkt aantal trajecten beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.