De Vakbus

Je wil je medewerkers helpen zich te ontwikkelen. Maar hoe? Onze Vakbus maakt een korte pitstop waar het jou uitkomt, en helpt jouw vakmensen om een plan te maken voor hun ontwikkeling. De technische installatiebranche verandert snel. Zorg dat je voorbereid blijft op de toekomst!

De Wij Techniek VAKbus
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Locatie: jouw keuze
  • Deelnemers: maximaal 8 per sessie
  • Tijd: 1,5 tot 2 uur
  • Ook als online bijeenkomst te boeken
Hoe werkt de Vakbus?

De Vakbus zorgt ervoor dat je medewerkers bijblijven en leren wat er voor de toekomst nodig is. Op welk gebied dat ook is. Wanneer je de Vakbus reserveert, maakt deze een pitstop op een locatie van jouw keuze. Eén Vakbus-sessie duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur, en je kunt meerdere sessies op één dag plannen.

Vakbus online
Wil jij deze tijd gebruiken om je medewerkers te helpen ontwikkelen op een efficiënte, laagdrempelige en vooral ook veilige manier? Boek dan de VAKbus online. Zo kun je met de coronamaatregelen toch toolboxen inzetten.

Vakbus toolbox met een koelbox
Speciaal voor de zomermaanden hebben we een zomerse variant ontwikkeld: toolbox met een koelbox. We komen met een speciale bus naar je bedrijf toe, waar de sessie buiten plaatsvindt, onder de luifel met een koelbox. En uiteraard op anderhalve meter afstand. Bekijk hier de video van deze speciale toolbox bij Feenstra. 

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 

Toolboxmeeting, met keuze uit de onderwerpen
- Corona: veilig werken in de techniek
- Werken zonder stress
- Fysieke belasting

Workshop Waar sta jij in 2025?
Tijdens deze workshop worden de deelnemers aan de hand van een film meegenomen in de wereld van drie collega’s binnen de technische installatiebranche. Dit om hen te prikkelen na te denken over hun eigen ontwikkeling.

Waarom is het een goed idee om de Vakbus langs te laten komen?

Na deze sessies kunnen je medewerkers zich meteen inschrijven voor een loopbaan- of coachingsgesprek. Samen met de coach onderzoeken ze welke stap nodig is om zich verder te ontwikkelen. Die gesprekken vinden op een later moment plaats, weer op een locatie die jou goed uitkomt, in de Vakbus. Daarna kan de deelnemer een waardebon van € 500,- aanvragen voor de volgende stap in hun ontwikkeling.

Jouw medewerkers zijn vakmensen. Natuurlijk wil je dat ze de kans krijgen om hun talent optimaal te ontwikkelen. Dat is goed voor hen, én voor het bedrijf.

De technische installatiebranche is innovatief en blijft zich ontwikkelen. Zorg dat je dat tempo bij kunt blijven!

Reserveer de Vakbus

In verband met de coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om de Vakbus te reserveren in de periode tot en met 30 juni. Mochten er vóór die tijd versoepelingen van de regels komen, dan zal Wij Techniek overwegen om inzet van de Vakbus toch eerder weer mogelijk te maken. Wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan een mail naar projectondersteuning@wij-techniek.nl. Wij nemen dan contact met je op zodra inzet weer mogelijk is.

Selecteer datum en tijd
Vul je gegevens in en/of de gegevens van een bij Wij Techniek aangesloten organisatie
Verstuur je reservering
activityform.selectdate
Niet beschikbaar Beschikbaar