Wij Techniek TeamWork -Samen voor talent en werk

Heb je een idee of initiatief om geïnteresseerden naar onze branche te leiden? Of zoek je een boeiende loopbaan in de de technische installatiebranche? Lees hier verder over Wij Techniek TeamWork, de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt. Wij helpen, verbinden en vinden.

Het Ontwikkelgesprek Incompany - Leidingevende en medewerker in gesprek

Of je nu medewerker, werkgever of ketenpartij bent, Wij Techniek TeamWork helpt je nét dat stapje verder. Jij maakt de ambities waar voor de toekomst van jezelf, jouw bedrijf of kandidaat met het advies en de ondersteuning van onze experts. In jouw regio en precies op maat. Zoek je hulp bij het maken van een mobiliteitsplan of brede ondersteuning? Het servicepunt geeft de juiste impuls.

Wij Techniek TeamWork

De technische installatiebranche biedt veel kansen voor een boeiende loopbaan. Daarom helpen wij graag bij arbeidsmarktvraagstukken.

Feiten

Stappenplan Wij Techniek TeamWork

Stap 1: Initiatief
Veel verschillende partijen (kandidaat, werkgever, sociale partner, ketenpartij etc.) kunnen een initiatief nemen voor het Wij Techniek TeamWork Project. De initiatiefnemer wordt door Wij Techniek gekoppeld aan een Adviseur Arbeidsmarkt.

Stap 2: Projectplan maken
Nadat het initiatief is getoetst maakt de Adviseur Arbeidsmarkt samen met de aanvrager een projectplan op basis van de door Wij Techniek opgestelde voorwaarden. Hierbij dienen de Wij Techniek TeamWork routekaart en leidraden als inspiratie.

Stap 3: Goedkeuring
Het projectplan wordt goedgekeurd door Wij Techniek. Hierbij wordt gelet op diverse onderdelen, zoals de omschrijving van de activiteiten, het maximale aantal kandidaten en de vergoeding per activiteit.

Stap 4: Start uitvoering
Wij Techniek stelt overeenkomsten met ketenpartners op en de werkgever vraagt de Wij Techniek TeamWork Regeling (WTR) aan. Dit beperkt zicht tot assessments, scholing en/of begeleiding waar Wij Techniek volgens het projectplan een financiële bijdrage doet.

Stap 5: Kandidaten starten
De kandidaten doorlopen de geplande activiteiten en worden voorbereid op een duurzame loopbaan in de branche.

Stap 6: Financiële administratie
Ketenpartijen factureren aan Wij Techniek en werkgevers declareren bij Wij Techniek conform de afspraken in het projectplan. 

Stap 7: Evaluatie
Nadat de kandidaten het traject hebben doorlopen wordt het project geëvalueerd, waarbij de Adviseur Arbeidsmarkt de lead neemt.

Neem contact met ons op

Heb jij een idee of initiatief om geïnteresseerden naar onze branche te leiden? Neem contact op met het Wij Techniek TeamWork Servicepunt of met de Adviseur Arbeidsmarkt in jouw regio.

Zoek je een boeiende loopbaan in de technische installatiebranche? Neem contact op met het Wij Techniek TeamWork Servicepunt.

Wij Techniek TeamWork Servicepunt

Whats app: 06-83210752

0800 - 6061 [email protected]
Werkgevers

Ons Wij Techniek TeamWork Servicepunt is het loket voor alle vragen rond werk en instroom in de installatiebranche die je als werkgever kunt hebben. Waar vind je bijvoorbeeld de juiste mensen? Wij helpen je bij het vinden van talent. Zo krijg je het talent dat je nodig hebt én bespaar je tijd en geld. Klik hier

Werkzoekenden

Ben je momenteel werkzaam in een heel andere branche, maar ben je benieuwd naar een baan in de techniek? Dat is logisch, want het werk is divers: zo is er altijd wel iets wat je aanspreekt, van robotica tot energietransitie. En je hebt veel baanzekerheid, omdat de branche door blijft groeien en belangrijk is voor de maatschappij. Klik hier

Ketenpartijen

Kan jouw bedrijf of organisatie bijdragen aan het vinden, voorbereiden of plaatsen van technisch talent of kun je op een ander manier zinvol bijdragen een instroomprojecten? Onze adviseurs arbeidsmarkt van het Wij Techniek TeamWork Servicepunt zien door hun kennis, ervaring en contacten veel kansen om samen te werken aan instroom en doorstroom in de regio. Klik  hier