You are here:

Agenda

In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid zijn alle fysieke bijeenkomsten van Wij Techniek tot en met 1 maart 2021 geannuleerd of verplaatst. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Man werkt in de techniek (1)
April 2021
Wij Techniek 154080620
Sterk in je Werk 60+ Online 7 en 28 april Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.
Wij Techniek 27344176
Sterk in je Werk online 14 april Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?
Wij Techniek 154080620
Sterk in je Werk 60+ Online 20 april en 11 mei Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap - Online 21 april Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Inclusief leiderschap werkt dus! Maar waar begin je? En hoe ontwikkel je een leiderschapsstijl die hierbij past? Je leert het tijdens deze workshop. De workshop wordt online gegeven. Zodra de maatregelen het toelaten, zal deze workshop ook weer op locatie plaatsvinden.
Wij Techniek 154080620
Sterk in je Werk 50+ Online 22 april en 12 mei Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.