You are here:

Agenda

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche

Mei 2024

Grip krijgen - Leidingevende legt werking bedieningspaneel uit aan nieuwe medewerker
Grip Krijgen 16 en 23 mei 2024 Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Relatiedagen Wij Techniek
Relatiedag Zaandam Hoe vind je nieuw personeel en zorg je dat medewerkers bij je blijven? Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen de branche en in het onderwijs? Antwoord op deze vragen en meer krijg je tijdens de Relatiedagen van Wij Techniek. Mis het niet en kom donderdag 16 mei naar Zaandam!
Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Praktijkopleidersdagen De kracht van aandacht Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen en starters de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou! Vanuit het thema De Kracht van aandacht, inspireren we je met workshops en sprekers, om je rol als praktijkopleider nog beter uit te kunnen voeren.
Zij-instromer installatietechniek lacht tijdens workshop op Ontmoetingsdag
De Ontmoetingsdag Eindhoven 22 mei 2024 Werk jij in de technische installatiebranche en ben je tussen de 20 en 25 jaar? Kom naar de Ontmoetingsdagen! Samen met collega's uit de branche beleef je een actieve en interessante dag die gaat over jouw toekomst.
Gouden jaren voor 55 jaar en ouder
Gouden jaren Zwolle 22 mei 2024 Je bent 55 jaar of ouder en werkt al jaren in de installatiebranche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Maar op latere leeftijd kan een zwaar beroep letterlijk te zwaar worden, of het werk is niet meer passend. En we moeten allemaal steeds langer werken. Wat is voor jou echt belangrijk? Wat wil jij nog bereiken en wat heb jij hiervoor nodig?
Praktijkbeoordelaar in de technische installatiebranche
Praktijkbeoordelaar Amersfoort 23 en 29 mei 2024 Ben jij betrokken bij de eindbeoordeling van leerlingen in je bedrijf? Dan kan de training Praktijkbeoordelaar je goed helpen. Tijdens deze training leer je hoe je de vakkennis, vaardigheden en het gedrag van je leerlingen zo goed mogelijk kunt beoordelen.
Workshop Inclusief Leiderschap - Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Amersfoort 23 mei 2024 Hoe divers en inclusief is jouw organisatie? En wat is jouw eigen rol als leidinggevende bij het zorgen voor meer diversiteit? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met meer diversiteit succesvoller zijn: creatiever, slagvaardiger en met beter klantcontact. Maar, dit vraagt om leiders die zorgen voor diversiteit binnen hun organisatie. Leiderschap waarbij alle talenten van medewerkers in je organisatie tot ontwikkeling komen. Hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop.
Workshop Beter coachen en sturen - Nieuwe collega krijgt uitleg over bedieningspaneel
Beter coachen en sturen bij nieuwe collega's 27 mei 2024 Binnen jouw bedrijf stuur je vakmensen aan die zich bezighouden met het begeleiden en behouden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, statushouders of leerlingen). Hoe kun je hierbij de beste ondersteuning geven? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven? En hoe doe je dit als team?