You are here:

Agenda

Man werkt in de techniek (1)
Oktober 2020
Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Sterk in je Werk - Delft Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?
Praktijkopleider legt gebruik van technische installatie uit
Praktijkopleider Online - 6/10, 13/10, 20/10 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De cursus Praktijkopleider helpt je daarbij. De cursus wordt zowel online als op locatie gegeven.
Praktijkopleider legt gebruik van technische installatie uit
Praktijkopleider - Online Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De cursus Praktijkopleider helpt je daarbij. De cursus wordt zowel online als op locatie gegeven.
Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Sterk in je Werk 50+ - Eindhoven Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.
Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Sterk in je Werk - Heerenveen GEANNULEERD Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?
Technische medewerker helpt nieuwe collega op weg
Goede Start - Rotterdam Als je nieuwe collega’s krijgt, wil je deze graag snel en goed op weg helpen. En hen direct thuis laten voelen binnen het bedrijf. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Goede Start.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Zwolle Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Inclusief leiderschap werkt dus! Maar waar begin je? En hoe ontwikkel je een leiderschapsstijl die hierbij past? Je leert het tijdens deze workshop.
Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Sterk in je Werk - Bunnik Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?