You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage. Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de dan geldende coronamaatregelen van de overheid.

Man werkt in de techniek (1)
Oktober 2021
Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Praktijkopleidersdagen Samen met de technische fondsen A+O Metalektro en OOM organiseren wij de Praktijkopleidersdagen, speciaal voor jou als praktijkopleider.
0028 Desiree Kon Op Kantoor
IJzersterke positionering Ben je die ondernemende vrouw die het bedrijf (mede) draaiende houdt? Wil je met andere ondernemende vrouwen ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Dan is onze workshop ‘IJzersterke positionering’, georganiseerd door OOM, Wij Techniek, Koninklijke Metaalunie en Techniek Nederland wat voor jou! De workshop wordt georganiseerd op 3 verschillende data en locaties.
Wij Techniek 27344176
TopVakmanschapdagen Heb je de TopStartersdagen gevolgd? Dan zijn de TopVakmanschapsdagen echt iets voor jou! Verdiep je in de thema's die je bij TopStarters besprak en ontvang een waardebon van € 500,- voor je verdere ontwikkeling. Jan Joost van Gangelen is de presentator van de dag en Dennis van der Geest, ambassadeur TopStarters, geeft ook een workshop. Hoe word jij een betere TopVakman of TopVakvrouw? Leer jezelf kennen en doe er je voordeel mee.
TopStartersdagen: Jonge scholieren bouwen modelhuisjes en windmolenpark
Grip Krijgen - Zuid Holland 5 én 12 oktober Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.