You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Man werkt in de techniek (1)
Februari 2024
0027 OTIB Rdehaas056
Boeien, binden en behouden van personeel Soest 2024 Het vinden van talentvolle vakmensen is in deze tijd vaak topprioriteit. Maar heb je ook een plan om waardevolle mensen te behouden? Dat is echt belangrijk want zij zorgen voor groei en innovatie. In deze interactieve workshop kijk je naar manieren om mensen te binden, te boeien en daarmee te behouden.
0027 OTIB Rdehaas056
Boeien, binden en behouden van personeel Castricum 2024 Het vinden van talentvolle vakmensen is in deze tijd vaak topprioriteit. Maar heb je ook een plan om waardevolle mensen te behouden? Dat is echt belangrijk want zij zorgen voor groei en innovatie. In deze interactieve workshop kijk je naar manieren om mensen te binden, te boeien en daarmee te behouden.
0027 OTIB Rdehaas056
Boeien, binden en behouden van personeel Haarlem 2024 Het vinden van talentvolle vakmensen is in deze tijd vaak topprioriteit. Maar heb je ook een plan om waardevolle mensen te behouden? Dat is echt belangrijk want zij zorgen voor groei en innovatie. In deze interactieve workshop kijk je naar manieren om mensen te binden, te boeien en daarmee te behouden.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Amersfoort 14 februari 2024 Hoe divers en inclusief is jouw organisatie? En wat is jouw eigen rol als leidinggevende bij het zorgen voor meer diversiteit? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met meer diversiteit succesvoller zijn: creatiever, slagvaardiger en met beter klantcontact. Maar, dit vraagt om leiders die zorgen voor diversiteit binnen hun organisatie. Leiderschap waarbij alle talenten van medewerkers in je organisatie tot ontwikkeling komen. Hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap - Zwolle 29 februari 2024 Hoe divers en inclusief is jouw organisatie? En wat is jouw eigen rol als leidinggevende bij het zorgen voor meer diversiteit? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met meer diversiteit succesvoller zijn: creatiever, slagvaardiger en met beter klantcontact. Maar, dit vraagt om leiders die zorgen voor diversiteit binnen hun organisatie. Leiderschap waarbij alle talenten van medewerkers in je organisatie tot ontwikkeling komen. Hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop.