You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Man werkt in de techniek (1)
Oktober 2022
Kom naar Female Impact  hét event voor ondernemende vrouwen in de techniek
Female Impact Ga voor goed, gezond, genoeg en gemotiveerd personeel! Op maandag 10 oktober organiseert Wij Techniek, in samenwerking met OOMT en OOM, dé bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de techniek die impact willen maken. Ben jij ondernemer, mede-eigenaar of HR-medewerkster? Kom dan naar deze bijeenkomst speciaal voor jou!
DD523034
HR-themadagen Wij Techniek organiseert jaarlijks samen met de ontwikkelingsfondsen A+O Metalektro en OOM, themadagen over personeelszaken. Deze themadagen HR zijn de plek voor P&O en HR mensen die meer informatie willen over actuele thema’s binnen personeelsbeleid en willen sparren met collega’s uit de drie technische branches.
Meer aandacht voor comfort in gebouwen en woningen
Sterk in je Werk online 11 oktober Je bent tussen de 26 en 55 jaar en je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. Dit kan bij jou in het bedrijf of online.
Workshop Inclusief leiderschap: Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap - Online 12 oktober Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Deze voordelen behaal je pas echt met inclusief leiderschap! Leiderschap waardoor alle talenten van alle mensen in je bedrijf tot ontwikkeling kunnen komen. Maar hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop. De workshop wordt op locatie gegeven zolang de maatregelen het toelaten. Indien noodzakelijk zal deze workshop online plaatsvinden.
TopStartersdagen: Jonge scholieren bouwen modelhuisjes en windmolenpark
Grip Krijgen - Noord Holland 27 oktober en 3 november Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.