You are here:

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan op onze Nieuwsbrief. Dat kan onderaan op de homepage.

Agenda Wij Techniek - Werknemer in de installateibranche
Mei 2024
Paul Eidhof, Keizers Installatietechniek BV bouwt aan de toekomst
Werkplekbegeleider Den Bosch 7 en 22 mei 2024 Ben je van nature al gewend om leerlingen wegwijs te maken op de werkvloer? Maar wil je echt aan de slag met je begeleidingstalent? Je verbetert je communicatieve vaardigheden en leert de verschillende begeleidingsstijlen. Volg dan de training Werkplekbegeleider. Ook incompany aangeboden. Met 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
Praktijkopleider Den Bosch 15 en 28 mei 2024 Als praktijkopleider ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog leren? De training Praktijkopleider helpt je daarbij. De training wordt op locatie gegeven. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Met een maximum van 1 kosteloze training per werkgeversnummer.
Vrouwelijk leiderschap Wil je met andere ondernemende vrouwen uit de techniek ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Kom naar een regionale netwerkbijeenkomst over inspirerend leidinggeven voor vrouwelijke ondernemers.
Workshop Inclusief Leiderschap - Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker
Inclusief Leiderschap Online 15 mei 2024 Hoe divers en inclusief is jouw organisatie? En wat is jouw eigen rol als leidinggevende bij het zorgen voor meer diversiteit? Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met meer diversiteit succesvoller zijn: creatiever, slagvaardiger en met beter klantcontact. Maar, dit vraagt om leiders die zorgen voor diversiteit binnen hun organisatie. Leiderschap waarbij alle talenten van medewerkers in je organisatie tot ontwikkeling komen. Hoe ontwikkel je zo'n leiderschapsstijl? Je leert het tijdens deze workshop.
Grip krijgen - Leidingevende legt werking bedieningspaneel uit aan nieuwe medewerker
Grip Krijgen 16 en 23 mei 2024 Als werkplekbegeleider of leidinggevende wil je graag al je medewerkers zo goed mogelijk begeleiden. Soms gaat dat heel soepel, andere keren moeilijker. Dan krijg je als reactie op je handelen irritatie, weerstand óf juist laksheid. En hoewel je weet dat het niet altijd aan jou ligt, kan het toch lastig zijn om hiermee om te gaan. Daarom heeft Wij Techniek de training Grip Krijgen ontwikkeld. Zodat jij en je medewerkers beter en prettiger kunnen samenwerken.
Relatiedagen Wij Techniek
Relatiedag Zaandam Hoe vind je nieuw personeel en zorg je dat medewerkers bij je blijven? Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen de branche en in het onderwijs? Antwoord op deze vragen en meer krijg je tijdens de Relatiedagen van Wij Techniek. Mis het niet en kom donderdag 16 mei naar Zaandam!
Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Praktijkopleidersdagen De kracht van aandacht Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen en starters de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou! Vanuit het thema De Kracht van aandacht, inspireren we je met workshops en sprekers, om je rol als praktijkopleider nog beter uit te kunnen voeren.
Zij-instromer installatietechniek lacht tijdens workshop op Ontmoetingsdag
De Ontmoetingsdag Eindhoven 22 mei 2024 Werk jij in de technische installatiebranche en ben je tussen de 20 en 25 jaar? Kom naar de Ontmoetingsdagen! Samen met collega's uit de branche beleef je een actieve en interessante dag die gaat over jouw toekomst.