P&O-ondersteuning

Wij Techniek en Techniek Nederland bieden P&O-ondersteuning voor bedrijven in de technische installatie. Met deze service helpen wij je verder met de vragen over je medewerkers of HR-beleid in jouw organisatie!

P&O ondersteuning - HR-medewerker is bezig met arbeidsovereenkomst en ontslagrecht

Wat kan P&O-ondersteuning voor jou betekenen?

Heb je een vraag over jouw personeel, dan helpt P&O-ondersteuning jou verder. Met P&O-ondersteuning beantwoorden Wij Techniek en Techniek Nederland HR-brede vraagstukken van werkgevers en HR-professionals in de technische installatie. Dit is een praktische aanvulling op het juridisch advies van Techniek Nederland. Ons doel is om jou een stap verder te helpen met personeelsbeleid. 

De vraagstukken

De adviseurs van P&O-ondersteuning zijn ervaren HR-professionals met ervaring in en kennis over de installatiebranche. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld instroom, organiseren van werk, preventie, het voeren van gesprekken, leren en ontwikkelen en overige HR-onderwerpen op beleidsniveau. De adviseurs van Techniek Nederland blijven adviseren op onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, verzuim, CAO en medezeggenschap.

Hoe bereik je P&O-ondersteuning?

P&O-ondersteuning is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer van Techniek Nederland 088 - 5432 777. Als het gaat om een vraagstuk voor P&O-ondersteuning, ontvang je zoveel mogelijk binnen 24 uur antwoord van een de adviseurs van P&O-ondersteuning. In overleg met jou wordt dan bekeken hoe het vervolg is: telefonisch of met een bedrijfsbezoek door één van de adviseurs van de P&O-ondersteuning. Aan deze advisering zijn geen kosten verbonden. Heb je meer hulp nodig? Dan kijken wij samen hoe we jou verder kunnen helpen, bijvoorbeeld met het bestaande aanbod van Wij Techniek.