Cursus Praktijkbeoordelaar

Ben jij betrokken bij de eindbeoordeling van leerlingen in je bedrijf? Dan kan de cursus Praktijkbeoordelaar je goed helpen. Tijdens deze cursus leer je hoe je de vakkennis, vaardigheden en het gedrag van je leerlingen zo goed mogelijk kunt beoordelen.

Praktijkbeoordelaar in de technische installatiebranche
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Duur: twee dagen (verspreid over twee weken)
  • Deelnemers: maximaal 13
  • Tijd: 9:00 - 16:00 uur
  • Maaltijd: inbegrepen
Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens de cursus leer je:

  • Eerlijk en betrouwbaar kwalificerend beoordelen
  • Welke beoordelingsinstrumenten het best passen
  • Hoe je een eindbeoordeling voorbereidt en uitvoert
  • Het evalueren en waarderen van bewijsmaterialen
  • Hoe je een goede beoordelingsrapportage opstelt

De tweedaagse cursus Praktijkbeoordelaar bestaat uit vier dagdelen waarin je de organisatie en uitvoering van je eindbeoordeling zowel vanuit de theorie als vanuit de praktijk bekijkt. Tijdens de cursus krijg je veel gelegenheid om eindbeoordelingen te oefenen.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor praktijkopleiders of andere mensen in een leerbedrijf die betrokken en verantwoordelijk zijn voor de eindbeoordeling van een leerling. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om aan deze cursus mee te kunnen doen.

Ben je geïnteresseerd in een positie als werkplekbegeleider of praktijkopleider? Bekijk dan onze cursus Werkplekbegeleider of onze cursus Praktijkopleider.

Waarom is het zinvol om deze cursus te volgen?

In het mbo zijn leerbedrijven en de ROC's samen verantwoordelijk voor de eindbeoordeling van leerlingen. Daarom vul je samen het beoordelingsmodel in en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor een juiste organisatie en uitvoering van de eindbeoordeling. Een grote verantwoordelijkheid dus, waarvoor je het certificaat 'kwalificerend beoordelen' nodig hebt.

Wil je zeker weten dat je je leerlingen kunt beoordelen op een manier die hen én je bedrijf verder helpt? Dan is deze cursus een goed idee.

Agenda

Door technische problemen is de weergave van het aantal beschikbare plekken niet altijd juist. Heb je interesse voor een bepaalde datum waarbij staat dat de groep vol is, neem dan contact op met projectondersteuning@wij-techniek.nl.

Bijeenkomsten 7 november van 09:00 tot 16:00 14 november van 09:00 tot 16:00
Locatie BREDA
Geboekte plaatsen 0/13