TopCoach van het Jaar

Wij Techniek organiseert de TopCoach van het Jaar verkiezing als een blijk van waardering voor alle praktijkopleiders die elke dag hun uiterste best doen om de technische installatiebranche te versterken en hun medewerkers en leerlingen te inspireren. Jullie zijn ontzettend belangrijk voor de branche en voor de nieuwe generatie talentvolle vakmensen.

TopCoach van het jaar - Blije winnaars van TopCoach van het jaar 2024

TopCoach van het Jaar verkiezing

Wij Techniek organiseert op dinsdag 12 december 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de ‘TopCoach van het Jaar verkiezing’. Aan het einde van deze dag weten we wie de winnaars zijn in de categorieën grootbedrijf, mkb en opleidingsbedrijf. Deze keer gaan we weer voor de live-editie, voor een volle zaal en interessante gasten.

En de winnaars zijn...

Winnaar grootbedrijf 🥳: Sanjay Bhoendie

Na de winst in 2019 is Sanjay weer TopCoach van het Jaar! Het juryrapport van Sanjay is inspirerend om te lezen.

“Zijn passie voor het vak, zijn streven naar maatwerk en zijn enthousiasme in het begeleiden maken Sanjay tot een unieke en waardevolle TopCoach.” 

Winnaar mkb 🥳: Piet Jonker

Met 28 jaar ervaring als ondernemer biedt Piet 'maatwerk' en geeft hij iedereen een kans. Dat en nog veel meer, lees je in het juryrapport van Piet

"Vaktrots, passie en een groot hart is wat Piet, Piet maakt."

Winnaar opleidingsbedrijf🥳: Marleen Siebers

In het juryrapport van Marleen lezen we dat zij niet alleen kansen biedt aan de vakmens. Maar ook aan de leerlingen als mens in de samenleving. 

"Ze blinkt uit in het opbouwen van relaties, het stimuleren van autonomie en ontwikkelen van competenties wat haar een bevlogen, betrokken en verbindende TopCoach maakt."

 

Alle finalisten 2023

Groot Bedrijf

MKB

Opleidingsbedrijf

'Kracht van aandacht'

Aandacht en toewijding spelen een cruciale rol in het begeleiden van leerlingen. Daarom staat het programma dit jaar in het teken van het delen van kennis, inspireren en coachend opleiden. Aandacht is hierbij onmisbaar: (persoonlijke) aandacht voor elkaar, voor veiligheid, voor werkplezier en aandacht voor ontwikkeling.

TopCoach van het Jaar 2024

Vanaf dit moment kunnen (leerling)werknemers, leidinggevenden en collega’s hun praktijkbegeleider aanmelden voor de Landelijke Verkiezing TopCoach van het Jaar 2024.

Laat ons via het aanmeldformulier weten wie jij wil nomineren. Wie weet staan jullie volgend jaar wel op het podium om de titel van TopCoach van het Jaar te vieren!

  • Landelijke verkiezing met feestelijke uitreiking
  • Gekozen door een deskundige jury
  • Drie categorieën: mkb, groot bedrijf, en opleidingsbedrijf
20231212 Topcoachvhj 627 (1)
20231212 Topcoachvhj 674