Beter coachen en sturen bij nieuwe collega’s

Binnen jouw bedrijf stuur je vakmensen aan die zich bezighouden met het begeleiden en behouden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, statushouders of leerlingen). Hoe kun je hierbij de beste ondersteuning geven? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven? En hoe doe je dit als team?

Workshop Beter coachen en sturen - Nieuwe collega krijgt uitleg over bedieningspaneel
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Het begeleiden en behouden van nieuwe collega's
  • Maximaal 12 deelnemers
  • Duur: 09:00 - 12:30 uur
Wat leer je tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop leer je:

  • hoe je jouw medewerkers inspireert om nieuwe collega's snel en makkelijk wegwijs te maken. Binnen jouw bedrijf maar ook in de technische installatiebranche.
  • hoe je jouw medewerkers helpt om nieuwe collega's hun draai te laten vinden in het bedrijf, zodat ze zich thuis voelen en snel van meerwaarde zijn.
  • hoe je jouw medewerkers helpt om problemen op het gebied van werkbegeleiding bij nieuwe collega's te herkennen en op te lossen.
Voor wie?

Deze workshop is voor leidinggevenden, directies (van kleine bedrijven) en/of mensen die een team aansturen rond het begeleiden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, leerlingen en/of statushouders). Deelname is kosteloos voor bedrijven die zijn aangesloten bij Wij Techniek. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Wat kun je nog meer verwachten?

Samen met andere deelnemers ga je - onder begeleiding van Bekensteyn Training & Coaching - aan de slag met praktische inzichten en tools waarmee je op effectieve wijze sturing kunt geven aan je vakmensen. Je leert hoe je je vakmensen kunt ondersteunen bij het opnemen en begeleiden van nieuwe collega's in je bedrijf.

Agenda

Interesse?
Schrijf je in voor een workshop! Of wil je meer informatie over deze workshop. Neem dan contact met ons op via [email protected].

Tijd van 09:00 tot 12:30
Locatie UTRECHT
Geboekte plaatsen 10/13
Tijd van 09:00 tot 12:30
Locatie CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Geboekte plaatsen 5/13
Tijd van 09:00 tot 12:30
Locatie ZWOLLE
Geboekte plaatsen 11/13
Tijd van 09:00 tot 12:30
Locatie UTRECHT
Geboekte plaatsen 2/13
Tijd van 09:00 tot 12:30
Locatie EINDHOVEN
Geboekte plaatsen 5/13