Sterk in je werk incompany

Als werkgever wil je je mensen graag behouden. Aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers leidt tot betrokken, energieke en loyale collega's. Het werk verandert ook snel en hoe veranderen je mensen mee? Tijdens deze inspirerende workshop gaan je werknemers aan de slag met de volgende stap die zij willen zetten. Laat je medewerkers het zelf ontdekken. Wat hebben ze nodig om dit doel te bereiken? Hoe blijven ze bij? De laagdrempelige workshops zijn toegespitst op de levensfase van jouw vakmensen.

Sterk in je werk incompany

Sterk in je werk incompany

Alle sterk in je workshops kunnen in een incompany variant worden aangeboden. Samen met je collega's ontdek je hoe je nog gemotiveerder aan de slag kunt. En wat jij nodig hebt om dat te kunnen doen. Een workshop vol met praktische tips, korte presentaties en ruimte om met elkaar te praten over jullie loopbaan. Na afloop kunnen medewerkers een waardebon van 500,- euro aanvragen voor hun verdere ontwikkeling. Ook hebben ze recht op 2 gesprekken met een ontwikkelcoach. Die is al aanwezig tijdens de workshop om vast kennis te maken.
Neem gerust contact op met je contactpersoon uit de regio of mail met [email protected]

Ontwikkelcoach en een waardebon van € 500,- euro

Bij elke Sterk in je werk bijeenkomst is een ontwikkelcoach aanwezig met wie je kunt kennismaken. Ook kun je je opgeven voor maar liefst 2 ontwikkelgesprekken.

Tevens kun je een waardebon van € 500,- aanvragen. Deze kun je in overleg met je werkgever tot en met 31 december 2023 besteden aan scholing.

  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • De workshop is kosteloos
  • Online of in jouw bedrijf
  • Voor vakmensen die in de afgelopen 2 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je werk
  • Tijden in overleg met jouw bedrijf

Aanmelding incompany workshop

We hebben momenteel geen data voor deze workshop. Maar heb je belangstelling voor een incompany workshop? Neem dan even contact met ons op via [email protected]