Ondernemende vrouwen

Ben je die ondernemende vrouw die het bedrijf mede draaiende houdt? Wil je met andere ondernemende vrouwen uit de techniek ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen?

 Diversiteit op de werkvloer: vrouwelijke technische medewerker

Wat doet Wij Techniek voor jou?

Wij Techniek organiseert regelmatig bijeenkomsten speciaal voor jou. Bekijk hier de mogelijkheden

Beter coachen en sturen bij nieuwe collega’s

Binnen jouw bedrijf stuur je vakmensen aan die zich bezighouden met het begeleiden en behouden van nieuwe collega's (zoals zij-instromers, statushouders of leerlingen). Hoe kun je hierbij de beste ondersteuning geven? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven? En hoe doe je dit als team?

Workshop: Jouw talenten op je eigen magazinecover

Speciaal voor ondernemende vrouwen in de installatietechniek organiseert Wij Techniek de workshop ‘Jouw talenten op je eigen magazinecover’. In deze workshop ga je aan de slag om de kern van jouw talenten te ontdekken, te verwoorden en te verbeelden in de vorm van een cover van een magazine. Het is een intensieve en gevarieerde workshop (skillstraining, coachsessie en personal branding inéén).

Female impact

Samen met OOMT en OOM organiseert Wij Techniek een inspirerend dagprogramma speciaal voor vrouwelijke ondernemers en hr-medewerkers uit de metaal-, installatie- of motorvoertuigentechniek