Ondernemende vrouwen

Ben je die ondernemende vrouw die het bedrijf mede draaiende houdt? Wil je met andere ondernemende vrouwen uit de techniek ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Wij Techniek organiseert regelmatig bijeenkomsten speciaal voor jou.

 Diversiteit op de werkvloer: vrouwelijke technische medewerker

Aan de slag met jouw eigen magazinecover

In deze workshop ga je samen met andere ondernemende vrouwen aan de slag om de essentie van jouw talenten te verwoorden en te verbeelden in de vorm van een cover van een magazine.

Meer rendement uit ondernemen

Ga praktisch aan de slag met de visie-ambitiechecker als hulpmiddel. Zo wordt inzichtelijk waar je nu staat en wat je kunt doen. Dit wordt aangevuld met inspirerende verhalen en ervaringen uit de praktijk.

Effectieve samenwerking en persoonlijk leiderschap

Wat is het nut en de noodzaak van effectieve samenwerking in teams? Hoe kan ik teamdoelen koppelen aan samenwerking en communicatie? Hoe helpt Insights Discovery bij optimale samenwerking in een team? Leer er alles over tijdens de bijeenkomst Effectieve samenwerking en persoonlijk leiderschap.

Effectief communiceren

Alles valt of staat met goede communicatie. Een goede manier van communiceren bevordert onderlinge relaties, geeft energie en versterkt de algehele effectiviteit van bedrijven. Inzicht in de eigen gedragsstijl, en in die van een ander, helpen hierbij. In deze bijeenkomst leer je hoe je gedragsstijlen kunt herkennen en beïnvloeden.

Female impact

Samen met OOMT en OOM organiseert Wij Techniek een inspirerend dagprogramma speciaal voor vrouwelijke ondernemers en hr-medewerkers uit de metaal-, installatie- of motorvoertuigentechniek