Scan duurzame inzetbaarheid

Hoe toekomstbestendig is jouw bedrijf? Gezonde en tevreden medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Zij zijn dus je grootste kapitaal en dat wil je graag zo houden. Want investeren in je medewerkers loont.

Scan duurzame inzetbaarheid - Elektricien checkt meterkast

Doe de scan en weet waar je staat 

Doe de scan duurzame inzetbaarheid. En weet binnen 10 minuten waar je staat en wat je kunt doen om zaken aan te pakken. De scan heeft 5 vragen over 4 verschillende thema’s (zie hieronder). Meteen na het invullen weet je waar jouw bedrijf staat. Met deze scan krijg je inzicht en vervolgstappen aangeboden. Ook kun je verschillende tools in de toolbox bekijken en gebruiken. 

  • Binnen 10 minuten inzicht waar jouw bedrijf staat
  • Tips voor vervolgstappen voor behoud van medewerkers
  • Gratis tools om direct aan de slag te gaan.
  • Vraag een adviesgesprek aan

Wat is duurzame inzetbaarheid? 

Duurzame inzetbaarheid gaat over verschillende thema’s van het HR-beleid die gezamenlijk leiden tot langdurig behoud van medewerkers:

1. Ontwikkeling

Een bedrijf dat aandacht heeft voor de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van vakmensen scoort beter. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers langer en beter inzetbaar blijven in het bedrijf als ze zich kunnen ontwikkelen.

2. Gezondheid en fitheid

De algehele gezondheid van de medewerkers draagt bij aan de tevredenheid van medewerkers. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Samen kun je ervoor zorgen dat de gezondheid en fitheid toeneemt.

3. Balans

Werknemers die een goede werk-privé balans ervaren zijn creatiever en productiever. En werken beter samen. Als bedrijf kun je bijdragen aan het behouden of verbeteren van deze werk-privé balans. 

4. Betrokkenheid

Betrokken medewerkers zijn meer gemotiveerd om zichzelf en het bedrijf een stap vooruit te helpen.

Wij Techniek helpt

Als je de scan hebt gedaan weet je direct wat je kunt doen. Wij Techniek helpt jouw bedrijf graag naar het volgende level zodat medewerkers graag en gezond bij je blijven werken.