SLIM leidinggeven

Wil jij een nog betere leidinggevende zijn en met collega’s nieuwe inzichten opdoen? Kom dan naar een bijeenkomst SLIM leidinggeven. Je volgt vier workshops en krijgt een unieke kans om ervaringen en tips te delen met jouw collega’s uit de installatietechniek. Per bedrijf geldt er een max. aantal van 20 deelnemers.

SLIM Leidinggeven - Leidinggevende en medewerker kijken tevreden samen naar beeldscherm
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • 16.00 – 19.30 uur
  • Voor leidinggevenden en werkgevers
  • Gratis
  • Max. 20 deelnemers per bedrijf
Meer informatie

Leidinggeven is boeiend en uitdagend werk, maar niet altijd makkelijk. Enerzijds moet je vooruitkijken: waar wil je dat jouw team staat in de toekomst? En anderzijds moet je elke dag aandacht hebben voor het functioneren en werkplezier van jouw vakmensen. Waarbij je kijkt of zij zich voldoende blijven ontwikkelen om ook in de toekomst hun werk goed en met plezier te kunnen doen.

Meer lezen
Een goede leidinggevende vult verschillende rollen in: Stimuleren, Luisteren, Instrueren of Managen. Wij Techniek noemt dat SLIM leidinggeven. Een techniek die je kunt leren. Welke rollen liggen jou het beste?

SLIM
Stimuleren
In deze rol zorg je ervoor dat vakmensen zich ontwikkelen. Je geeft feedback, voert ontwikkel- en functioneringsgesprekken.

Luisteren
Als luisterend oor ben je een klankbord voor jouw vakmensen. Je hebt aandacht voor hun werk-privébalans en het werkplezier.

Instrueren
Als instructeur streef je steeds naar kwaliteit, geef je heldere instructies en controleer je het uitgevoerde werk. Je geeft complimenten en wijst op verbeterpunten.

Managen
In de rol van manager stel je duidelijke doelen op en bewaak je de voortgang. Je draagt bij aan het succes van het bedrijf en beheert materialen en gereedschappen.

Voor wie

Voor leidinggevenden en voor werkgevers van kleinere bedrijven die nog beter willen worden in hun vak. Wij Techniek organiseert deze bijeenkomst in diverse regio’s (data en locaties volgen). Daarnaast zijn er ook andere activiteiten voor leidinggevenden, zoals de workshop Inclusief Leiderschap.

Programma

15:30 - 16:00 uur Inloop    
16:00 - 16:10 uur Welkom
16:10 - 16:45 uur Workshop 1 Managen
16:45 - 17:15 uur   
Workshop 2a Instrueren
Workshop 2b Luisteren
17:15 - 17:30 uur Pauze    
17:30 - 18:00 uur 
Workshop 3a Instrueren
Workshop 3b Luisteren
18:00 - 18:30 uur Workshop 4 Stimuleren
18:30 - 19:30 uur Borrel/hapje 

Agenda

Wil je meer informatie over de bijeenkomst SLIM leidinggeven, neem dan contact op met [email protected]. Zijn er geen plekken beschikbaar? Mail dan je volledige naam, geboortedatum, naam werkgever en mobiele nummer naar ons.

Tijd van 15:30 tot 19:30
Locatie HOEVEN
Geboekte plaatsen 2/80
Tijd van 15:30 tot 19:30
Locatie VENLO
Geboekte plaatsen 0/80
Tijd van 15:30 tot 19:30
Locatie KLARENBEEK
Geboekte plaatsen 3/80