Gespreksleidraad

Je kan maar één keer een eerste indruk maken. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.

ZOOTZC~1

Jij maakt het verschil

Je kan maar één keer een eerste indruk maken. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Bedenk van tevoren hoe je wilt dat het gaat gaat verlopen. Hoe lang duurt het gesprek? Hoe stel je de juiste vragen? En hoe maak je concrete afspraken?

Met een goede voorbereiding en een duidelijk verhaal geef je mogelijke nieuwe collega's een goed beeld van jouw bedrijf. Dat is belangrijk om de gemotiveerde vakmensen langdurig aan je te binden.

Wat biedt Wij Techniek jou?

Wij Techniek heeft de leidraden Selectie-/interviewtechnieken en Functieomschrijving gemaakt zodat jij goed voorbereid bent voor het sollicitatiegesprek. Hier geven we je tips over het stellen van een doel voor het gesprek, passende vragen voor de sollicitant, en het schetsen van een beeld over het werk.

Hulp of advies nodig? Neem contact op met Wij Techniek TeamWork Servicepunt

0800 - 6061 [email protected]

Wij Techniek werkt aan de ontwikkeling van álle mensen in de technische installatiebranche. Dit doen we in opdracht van en in samenwerking met de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV Metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van onze mooie branche.