Sollicitatiewijzer

Veel nieuwe medewerkers stappen in de eerste twee jaar over naar een ander bedrijf of een andere sector. Daarom is de start zo belangrijk en kun jij het verschil maken.

zij-instroom Tibo Veen Wij Techniek

De eerste indruk

Veel nieuwe medewerkers stappen in de eerste twee jaar over naar een ander bedrijf of een andere sector. Daarom is de start zo belangrijk en kun jij het verschil maken. Geef vanaf het eerste gesprek een goede indruk van jouw bedrijf en de mogelijkheden in de branche. Ga goed voorbereid aan de slag. Maak mogelijke nieuwe collega’s enthousiast over het werk en de branche. Een goed begin kan de start zijn van een lange samenwerking.

Wat biedt Wij Techniek jou? 

Om goed voorbereid aan de slag te gaan met dit gesprek biedt Wij Techniek de Sollicitatiewijzer. Hierin nemen we je stap voor stap mee door het proces. Wat is bijvoorbeeld een goede manier om het ijs te breken? En welke vragen kan je het beste stellen?

Hulp of advies nodig? Neem contact op met Wij Techniek TeamWork Servicepunt

0800 - 6061 [email protected]

Wij Techniek werkt aan de ontwikkeling van álle mensen in de technische installatiebranche. Dit doen we in opdracht van en in samenwerking met de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV Metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van onze mooie branche.