Installatie verbindt alles

Het verbindt jou met deze website, scholen met duurzame energie en leerlingen met de toekomst.

WT Website Beeld 01

Kies voor installatie!

Installatietechniek is overal om ons heen. Het zorgt ervoor dat de lichten branden, het internet werkt en de verwarming ons heerlijk warm houdt. Heel belangrijk vandaag, maar misschien nog wel belangrijker in de toekomst. We werken steeds digitaler en stappen over op duurzame energie. Maar wie gaat dit waarmaken? De leerlingen van vandaag. Daarom is de campagne “Installatie verbindt alles” gestart. Om vmbo-leerlingen kennis te laten maken met deze uitdagende richting. Waarom ze daarvoor moeten kiezen? Scroll door en ontdek alles over installatietechniek!

WT Website Beeld 03

Maak leerlingen onmisbaar!

Er ligt een enorme klus klaar voor de leerlingen in de toekomst. Maar er ligt ook een belangrijke uitdaging voor de scholen vandaag. Want hoe gaan we zo’n brede en diverse richting eenvoudig overbrengen aan leerlingen? Dat is precies waar de “Installatie verbindt alles” campagne mee gaat helpen. Het brengt installatietechniek naar een plek die leerlingen wel kennen: de klas! Met bijvoorbeeld info, zoals feiten en mogelijkheden in de toekomst, om te bespreken in de klas. Of met challenges waarmee de leerlingen alles zelf kunnen ervaren. Hoe je installatietechniek ook tot leven wilt wekken in de klas, je bestelt het hier!

WT Website Mockup V02 03

Waarom installatietechniek?

Er zijn zoveel branches en specialisaties, waarom zou je dan voor installatietechniek kiezen? Is het niet omdat het hard nodig gaat zijn voor de toekomst, dan is het wel omdat het zo’n ontzettend diverse en uitdagende branche is. Ontdek meer over installatietechniek!

Alles kan met installatietechniek

Waarom iemand voor installatietechniek kiest, is voor iedereen anders. Sommigen kiezen het omdat ze hun eigen baas willen zijn. Anderen gaan ervoor omdat het zo breed is dat ze overal kunnen gaan werken: van de meest hightech windmolens tot de gaafste concerten. Maar je kan er ook voor kiezen omdat het in de toekomst heel hard nodig gaat zijn. De toekomst gaat meer verbonden zijn dan ooit tevoren. De snelste internetverbindingen, de meest duurzame energie en digitale apparaten waar we nu nog niet eens van gehoord hebben. En installatietechniek? Installatie verbindt alles.

Harde cijfers & inspirerende feiten

Hoe groot is de installatietechniek branche eigenlijk in Nederland? Dit is wat je kunt verwachten!

Feiten