Monteursdagen

Versterk je vakmanschap met actualiteiten. Volg kosteloos een workshop sanitairtechniek, elektrotechniek of warmtepomptechniek. Zo zorg je dat ook jij bijblijft.

CONNECT2025 - Technisch medewerker installeert zonnepanelen

Wat zijn de monteursdagen?

Als monteur in de installatiebranche is het van belang om je kennis up-to-date te houden. In de installatiebranche gebeurt er veel: de energietransitie, slimme techniek in steeds meer huizen en snelle ICT-verbindingen. Een vak om trots op te zijn. Een vak waar je alle kanten mee op kunt. Maar dan moet je wel bijblijven, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Samen met Techniek Nederland organiseren wij jaarlijks de monteursdagen, waar je collega’s van andere bedrijven kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren.

Feiten

Feiten

Wanneer vinden de monteursdagen plaats?

We organiseren dit najaar meerdere monteursdagen. Op dit moment zijn nog geen data gepland. Zodra dat wel het geval is, lees je dat hier.

Naast de monteursdagen organiseren wij ook andere bijeenkomsten waarin we jou helpen met je ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de TopVakmanschapsdagen, TopMeesterdagen, Sterk in je Werk, Sterk in je Werk 50+ en Sterk in je Werk 60+.

Meer informatie over de monteursdagen

Voor meer informatie over de monteursdagen kun je contact opnemen met Wij Techniek Support via support@wij-techniek.nl of 0800 - 88 55 885