Monteursdagen

De jaarlijkse monteursbijeenkomsten steken we dit jaar in een ander jasje. Samen met Techniek Nederland en NVKL maken we voor de vier disciplines Koudetechnieken, Duurzame Technieken, Sanitaire Technieken en Elektrotechniek webinars.

CONNECT2025 - Technisch medewerker installeert zonnepanelen

Monteursdagen online

In de interactieve webinars, gevuld met animaties, filmpjes en ander visueel hulpmateriaal, maken we monteurs bewust van de mogelijkheden in het kader van een leven lang leren.

Per techniek gaan we in op nieuwigheden, hoe je deze het best kunt oppakken en worden de mogelijkheden aangekaart om de transitie voor de komende jaren op te vangen. Bovendien betaalbaar door subsidies.

De webinars vinden plaats op de woensdagmiddag van 11, 18 en 25 november en 2 december. Noteer deze data alvast in je agenda!

Wat zijn de monteursdagen?

Als monteur in de installatiebranche is het van belang om je kennis up-to-date te houden. In de installatiebranche gebeurt er veel: de energietransitie, slimme techniek in steeds meer huizen en snelle ICT-verbindingen. Een vak om trots op te zijn. Een vak waar je alle kanten mee op kunt. Maar dan moet je wel bijblijven, niet alleen nu maar ook in de toekomst. Samen met Techniek Nederland en NVKL organiseren wij jaarlijks de monteursdagen, waar je collega’s van andere bedrijven kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren.

Meer informatie over de monteursdagen

Voor meer informatie over de monteursdagen kun je contact opnemen met Wij Techniek Support via support@wij-techniek.nl of 0800 - 88 55 885

Feiten

Feiten