Sterk in je Werk agenda

Wij Techniek 1345117973

Workshops Sterk in je Werk: meld je aan!

In 2021 organiseren wij door het hele jaar workshops Sterk in je Werk, Sterk in je Werk 50+ en Sterk in je Werk 60+. Zowel online als op locatie (vanaf najaar 2021). Meld je via onderstaande buttons aan voor de workshop die bij jou past.

  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Online workshops, vanaf najaar 2021 op locatie
  • De workshops zijn kosteloos

Sterk in je Werk

Deze workshops Sterk in je Werk zijn er speciaal voor vakmensen van 26 tot 50 jaar. Wil je leuk werk hebben en houden? Groeien in je vakmanschap? De juiste keuzes maken? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met jouw werkplezier en vakmanschap. 

Sterk in je Werk 50+

Deze workshops Sterk in je Werk 50+ zijn er speciaal voor vakmensen tussen 50 en 60 jaar en zijn bedoeld voor technici en niet-technici. Je leert er hoe je kan omgaan met veranderingen en stress en hoe je jouw toekomst in het bedrijf zelf het beste kunt vormgeven.

Sterk in je Werk 60+

Deze workshops Sterk in je Werk 60+ zijn er speciaal voor vakmensen boven de 60 jaar en zijn bedoeld voor technici en niet-technici. Je leert er hoe je kan omgaan met veranderingen en stress en hoe je je laatste jaren nog met plezier naar je werk kunt blijven gaan.