Sterk in je Werk - Incompany

Als werkgever wil je je medewerkers graag behouden. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers met plezier voor jouw bedrijf blijven werken? Uit onderzoek blijkt dat een prettige werkomgeving, met aandacht voor de ontwikkeling en behoeften van je medewerkers, hierin belangrijk is. Wij Techniek kan jou hierbij ondersteunen en adviseren met de workshop Sterk in je werk.

Sterk in je werk incompany

Sterk in je Werk incompany

De technieksector verandert continu en het werk verandert hierdoor ook. Als bedrijf ben je het beste op de toekomst voorbereid als je meebeweegt. Maar hoe blijven jouw medewerkers bij qua vakkennis en vaardigheden, en wat zijn hun eigen behoeften? En hoe kun je ze vanuit goed werkgeverschap hierbij helpen?

Wat gaan we doen?
Tijdens deze inspirerende workshop gaan jouw werknemers aan de slag met hun vakmanschap en werkplezier, behoeften en wensen, en met de volgende stap die ze willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat kan een opleiding zijn of een korte training. Maar het kan ook  laagdrempeliger zijn zoals behoefte aan meer begeleiding op de werkvloer, meer afwisseling qua werk of beter willen samenwerken.

Wat brengt dit jou als werkgever?
Als werkgever geef je hiermee medewerkers de mogelijkheid om na te denken over hun werkplezier, en hoe je elkaar hierbij kan helpen zodat ze gemotiveerd en betrokken blijven binnen jouw bedrijf. Eventueel in samenhang met jouw bedrijfsstrategie. Waarbij de insteek van deze workshop is: laat je medewerkers het zelf ontdekken. Wat hebben ze nodig? Hoe blijven ze vakbekwaam en gemotiveerd? Wat kun je als werkgever bieden en hoe kan Wij Techniek hierbij helpen?

Hoe ziet een workshop eruit?

 • Wij Techniek kan alle Sterk in je Werk workshops incompany aanbieden, dus op locatie bij jouw bedrijf op een dag/tijdstip die jou uitkomt.
 • Het is een workshop voor en van medewerkers vol met praktische tips, korte presentaties en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.
 • De workshop is zoveel mogelijk op maat gemaakt voor jouw bedrijf en levensfase van jouw medewerker. Dit betekent dat er vooraf een gesprek plaatsvindt waarbij je als werkgever input kunt geven voor de workshop, bijvoorbeeld over jouw bedrijfsstrategie en welke mogelijkheid er is om medewerkers hierbij te betrekken en laten meedenken?
 • De workshop is een middel om te werken aan je bedrijfscultuur: voor medewerkers om zich te blijven ontwikkelen qua vakmanschap en duurzame inzetbaarheid.   
 • Na afloop kunnen medewerkers een waardebon van € 500,- aanvragen. Deze kunnen ze, in overleg met jou als werkgever, tot en met 31 december 2024 besteden aan scholing.
 • Ook hebben medewerkers na afloop recht op 2 gesprekken met een ontwikkelcoach. Tijdens de workshop is de ontwikkelcoach aanwezig om kennis te maken.
 • De workshop is kosteloos
 • Online of op locatie bij jouw bedrijf
 • Tijden in overleg met jouw bedrijf
 • Voor vakmensen: waardebon van € 500,- en ontwikkelgesprek (m.u.v. deelnemers die in de afgelopen 2 jaar eerder hebben deelgenomen)
 • Voor werkgevers die willen werken aan: hun bedrijfscultuur, behoud van werknemers en duurzame inzetbaarheid.
 • In overleg op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Aanmelding incompany workshop

Interesse of vragen?
Heb je belangstelling voor een incompany workshop? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Voor eventuele vragen kun je ook contact opnemen met je contactpersoon uit de regio.  

Nieuwe variant: Gouden jaren

Heb je vakmensen van 55 jaar en ouder? En is hun vakmanschap en ervaring goud waard? Laat ze deelnemen aan een gratis bijeenkomst Gouden jaren. Deze bijeenkomst helpt vakmensen om aan de slag te gaan met hun toekomstwensen. Zodat ze gezond, vitaal en met werkplezier voor jouw bedrijf kunnen blijven werken.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken.