Baan met Toekomst

Maandag 11 oktober is de gemeente Amsterdam met een grootschalige wervingscampagne gestart. Amsterdammers worden hierbij opgeroepen zich te oriënteren op een ‘Baan met Toekomst’.

Laat je omscholen naar een duurzaam vak
13 okt, 2022

Daarnaast worden ze aangespoord om zich te laten omscholen naar een duurzaam vak in de bouw, installatietechniek, infra of metaal. Een vak waarbij ze letterlijk meebouwen aan de toekomst van Amsterdam en waarin ze gegarandeerd een langlopende baan/carrière kunnen opbouwen.

ASTA

Wij Techniek, Techniek Nederland, InstallatieWerk en VTi Amsterdam zijn via ASTA (Arbeidsmarkt Samenwerkingsnetwerk Techniek Amsterdam) betrokken bij de verdere uitwerking van deze campagne, door middel van voorlichting, scholing en begeleiding van kandidaten.

Uitingen

De campagne in Amsterdam wordt ondersteund door diverse advertentie-uitingen in de open ruimte; onder andere abri’s en digitale schermen. Er wordt reclame gemaakt via een lokale radiozender, op social media en in huis-aan-huisbladen. Daarnaast is er een campagnewebsite.

Bel, app of mail!

Geïnteresseerde kandidaten kunnen telefonisch of via WhatsApp (06 38 59 77 55) of per e-mail ([email protected]) vragen stellen. Er zijn ook informatiebijeenkomsten in de Green Room van AmsterdamWerkt.

Laat je omscholen naar een duurzaam vak

TeamWork Servicepunt

Wij Techniek TeamWork is de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt. Hulp of advies  nodig? Meer werk dan personeel? Op zoek naar een uitdagende baan binnen de technische installatiebranche met werkzekerheid? Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt helpt je graag verder met gratis gericht advies. Je bereikt ons via [email protected] of 0800 - 6061.