HR Hulplijn

Met ingang van 6 april 2021 hebben Wij Techniek en Techniek Nederland een HR Hulplijn ingericht. Met deze nieuwe service helpen wij je verder met de vragen over het personeel in jouw organisatie!

Istock 173030304
8 apr, 2021

Heb je een vraag op het gebied van personeel, dan helpt de HR Hulplijn jou verder.

Wat kan de HR Hulplijn voor jou betekenen?

Heb je een vraag op het gebied van personeel, dan helpt de HR Hulplijn jou verder. Met de HR Hulplijn beantwoorden Wij Techniek en Techniek Nederland HR-brede vraagstukken van werkgevers en HR-professionals in de sector. Hiermee is dit een praktische aanvulling op het juridisch advies van Techniek Nederland. Ons doel is om jou een stap verder te helpen met personeelsbeleid. 

De vraagstukken

De adviseurs van de HR Hulplijn zijn ervaren HR-professionals met ervaring in en kennis over de installatiebranche. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld instroom, organiseren van werk, preventie, het voeren van gesprekken, leren en ontwikkelen en overige HR-onderwerpen op beleidsniveau. De adviseurs van Techniek Nederland blijven adviseren op onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, verzuim, CAO en medezeggenschap.

Hoe bereik je de HR Hulplijn?

De HR Hulplijn is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer van Techniek Nederland 088 - 5432 777. Als het gaat om een vraagstuk voor de HR Hulplijn, ontvang je zoveel mogelijk binnen 24 uur antwoord van een de adviseurs van de HR Hulplijn. In overleg met jou wordt dan bekeken hoe het vervolg is: telefonisch of met een bedrijfsbezoek door één van de adviseurs van de HR Hulplijn. Aan deze advisering zijn geen kosten verbonden. Heb je meer hulp nodig? Dan kijken wij samen hoe we jou verder kunnen helpen, bijvoorbeeld met het bestaande aanbod van Wij Techniek.