Vragen over personeelszaken? Wij helpen je graag

Als ondernemer in de installatiebranche heb je van veel zaken verstand, maar het vakgebied personeel en organisatie (P&O) is voor velen geen bekend terrein. Wij willen je hierbij helpen.

Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie
20 feb, 2024

Wij Techniek en Techniek Nederland hebben een aantal P&O-diensten ontwikkeld. Zodat jij antwoord vindt op personeelsvragen en begeleiding kan krijgen voor behoud van personeel en vinden van nieuw talent.

Website Basis P&O voor antwoord op jouw personeelsvragen 

Op de website Basis P&O voor installatiebedrijven vind je antwoord op (bijna) al je vragen over personeel en organisatie. Van werving tot ontslag, van strategische HRM tot omgaan met verzuim. We geven op deze website uitgebreide, en juiste informatie die is gecheckt door onze juristen. Dat scheelt jou dus zelf veel werk. Ook zijn er veel modellen en voorbeeldbrieven te vinden die je kunt downloaden. Daarnaast is alle informatie toegespitst op de technische installatiebranche. Bezoek de website: www.penoinstallatie.nl.

Sparren over personeelszaken? Schakel P&O-ondersteuning in

Heb je een vraag die niet zo eenvoudig via een telefoontje of mailtje te beantwoorden is? Via P&O-ondersteuning kan elk installatiebedrijf aangesloten bij Wij Techniek gratis maximaal vier uur hulp krijgen van een P&O-adviseur. Hij of zij is een specialist die de installatiebranche goed kent. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld instroom, organiseren van werk, preventie, het voeren van gesprekken, leren en ontwikkelen en overige HR-onderwerpen op beleidsniveau. Erg handig dus om mee te sparren. Bel voor meer informatie met Techniek Nederland Advies: 088 543 27 77. Vermeld erbij dat je belt voor P&O-ondersteuning.

Ben je lid van Techniek Nederland? Dan kun je altijd gebruik maken van Techniek Nederland Advies. Bijvoorbeeld met vragen over cao, arbeidsrecht. Maar ook met kwesties over verzuimgevallen en disfunctioneren kun je als Techniek Nederland lid terecht bij Techniek Nederland Advies.

Bouwen aan de toekomst? Gratis op maat ondersteuning van een adviseur

Wil jij in de toekomst succesvol blijven? En een aantrekkelijke werkgever zijn voor zowel nieuwe als huidige medewerkers? De ontwikkeling van je medewerkers is daarbij belangrijker dan ooit. Vanuit die gedachte hebben Wij Techniek en Techniek Nederland gezamenlijk het traject ‘Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie’ opgezet. Het gaat om een op maat gemaakt traject waarbij jouw bedrijf gratis, circa 16 uur, ondersteuning kan krijgen van een adviseur.