Waarom jongeren op jouw verhaal wachten. Digitale activiteiten van Jet-Net & TechNet

In december organiseert Jet-Net & TechNet een aantal digitale activiteiten om MKB-bedrijven te helpen de verbinding met scholen te maken. Deze verbinding is het fundament voor de toekomst van techniek, technologie en ict.

FOTO3J~1
30 nov, 2020

Jongeren hebben immers een goed beeld nodig van wat de technische sector inhoudt. Met als doel: meer jongeren die de keuze maken voor een carrière in de technologie. Jouw verhaal en de passie voor je bedrijf maken daarin het verschil.

Met de jarenlange ervaring van Jet-Net & TechNet in de samenwerking tussen school en bedrijf helpen zij je om jouw verhaal op een goede manier aan jongeren te vertellen. Jet-Net & TechNet heeft daarvoor kennis, tools, formats en 1-op-1-coaching ter beschikking. In hun regionale netwerken verbinden ze scholen en bedrijven. Coaches helpen je een-op-een met het opzetten van een gastles, bedrijfsbezoek of een andere activiteit.

Dit alles doen zij samen met de technische branches en opleidingsfondsen (waaronder Wij Techniek), grote en kleine bedrijven en onderwijsorganisaties.

Wil je weten hoe je een activiteit op een school kunt organiseren? Doe dan op korte termijn mee aan een van hun activiteiten:

  • Drie landelijke webinars over hoe je een activiteit (zoals een gastles of bedrijfsbezoek) op een school goed inricht. Je krijgt inzicht in wat drijfveren van jongeren zijn, wat hen tijdens een activiteit triggert en hoe je het beste kunt samenwerken met een school.
  • Regionale meet-ups. Je krijgt kennis en expertise over onderwijsactiviteiten en inzicht in het regionale netwerk en de activiteiten die staan gepland. Ook maak je kennis met andere bedrijven in je regio.
  • Onze coaches helpen je 1-op-1 met het opzetten van je activiteiten.

De activiteiten zijn online en kort. Jet-Net & TechNet laten zien wat je nu als bedrijf digitaal kunt doen. En ze kijken vooruit naar volgend jaar als er weer activiteiten op school mogelijk zijn.

Geïnteresseerd en meedoen? Kijk op https://jet-net.nl/digitale-activiteiten-mkb-bedrijven/