Winnaars College Tour 2023

Milan van Beek wint de studentenprijs van de College Tour tijdens de Installatie Vakdagen in Hardenberg. Een wedstrijd voor mbo-studenten in de technische installatiebranche op 12 september 2023, georganiseerd door Wij Techniek en beursorganisatie Easyfairs.

College Tour Installatie Vakbeurs Hardenberg
6 dec, 2023

Milan wint van ruim 400 studenten door als beste de opdrachten van deelnemende exposanten af te ronden.

Prijs

Milan woont in Putten en is tweedejaarsstudent van de mbo-opleiding niveau 3 Installatietechniek op de Barneveldse Techniek Opleiding. Hij wint voor zichzelf en zijn school 3D-printers in combinatie met een masterclass 3D-printen voor zijn hele klas. Eén van de pioniers in het vakgebied, Joris Tubbergen, neemt de jonge vakmensen mee in de wondere wereld van 3D-printen. Regiomanager bedrijven André Bouwmeester van Wij Techniek reikte de prijs uit aan Milan en zijn klasgenoten.

Best Stand Award

Naast de studentenprijs is ook de beste exposant gehuldigd met een award. De studenten kozen technische dienstverlener Winkels Techniek uit Oost-Nederland als beste stand van de College Tour. Omdat er ‘goed en gezellig’ personeel op de stand stond en een leuke en uitdagende opdracht was, met een gesimuleerde fout in een installatie. 

Doel

Door de College Tour maken jonge studenten op een aansprekende en actieve manier kennis met nieuwe werkwijzen en innovatieve technieken en toepassingen. En de bedrijven (exposanten) krijgen door deelname contact met de ‘werknemers van morgen’.

Milan van Beek, wint studentenprijs College Tour, Andre Bouwmeester,