Huis van Sarah

Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en de TheaterMakers Radio Kootwijk) opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over jouw sleutelrol in het vormgeven van de toekomstbestendige samenleving.

Huis Van Sarah Logo Def4

De techniek speelt een hoofdrol bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. In het Huis van Sarah wil Wij Techniek de vakman en vakvrouw van nu en van morgen inspireren.

Ontmoet Sarah

Wie is Sarah? Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf of doet ze je denken aan een goede bekende. Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze vraag is essentieel geworden voor Sarah. En ze beseft dat de vakmensen van de installatiebranche hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070.

Zes kamers

Huis van Sarah opent de deuren voor de vakmensen de installatiebranche. Voor werkgevers en medewerkers. Voor samenwerkingspartners. Voor iedereen die zich een onderdeel voelt van de opdracht een toekomstbestendige leefomgeving te creëren. In het Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kist naar kist met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder.

Data en locaties

Huis van Sarah is op tour door Nederland. We komen dit jaar nog op de volgende locaties:

  • Geannuleerd 3 februari 2021 – Lasloods, Vlissingen 
  • Geannuleerd 8 februari 2021 – Inspyrium, Cuijk

Programma:
18.00 uur Ontvangst uur met een hapje eten*
18.45 uur Start Huis van Sarah
22.00 uur Einde

In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid zijn alle bijeenkomsten op locatie van Wij Techniek geannuleerd of verplaatst.

Aanmelden

Download de speciale Huis van Sarah app (via Android of iOS) en bestel je ticket. Er is per locatie maar een beperkt aantal plaatsen; op is op.