Techathon 2022

Voor de derde keer organiseren we een technische challenge: de Techathon 2022. Speciaal voor jonge talenten in het bedrijfsleven en op scholen. Op 10 november 2022 gaan 10 teams aan de slag met de transformatie van een wijk in Amersfoort.

Doe mee met Techahton 2022
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek, TVVL, ISSO en Techniek Nederland
  • Donderdag 10 november 2022
  • In Amersfoort bij Playground 33 en ROC Midden Nederland
Doe mee!

Voor de derde keer organiseren we een technische challenge. Speciaal voor jonge talenten in het bedrijfsleven en op scholen. Op 10 november 2022 gaan 10 teams aan de slag met de transformatie van een wijk in Amersfoort. De teams bestaan uit 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 high potentials van (verschillende) bedrijven.

Win een mooie geldprijs
Ze strijden tegen elkaar om het beste idee te pitchen aan de gemeente Amersfoort. Ben jij de winnaar die we zoeken? Het winnende team krijgt een mooie geldprijs!   

Het lot van Nederland is in handen van jou
Creatieve ideeën om de wijk duurzamer, comfortabel, mooi en gezellig te maken, daar draait het om. Zo creëren we wijk voor wijk een duurzame samenleving om trots op te zijn. Welke aanpak, technische innovaties en samenwerkingsverbanden denk jij dat daarvoor nodig zijn? Bekijk hier de opdracht van 2022.

Techathon 2021 in beeld

Als je wil winnen in een wedstrijd loont het om de skills van je voorgangers grondig te bestuderen. Proef de sfeer en bekijk de pitches. Ga hier naar de playlist met video’s van 2021 en bekijk hier de recap van de hele dag in vogelvlucht.

Powered by
De Techathon wordt georganiseerd door Wij Techniek, Techniek Nederland, TVVL en ISSO, in samenwerking met de gemeente Amersfoort.

Waar en wanneer

10 november 2022 op de Disketteweg in Amersfoort bij Playground 33 en ROC Midden Nederland in Amersfoort.

Meld je aan!
Wie kunnen zich aanmelden en op welke manier? Bekijk de spelregels hier.

  • Je kunt je individueel aanmelden als mbo-student, hbo-student of high potential.
  • Scholen en bedrijven kunnen zich los aanmelden.
  • Heb je al een sterteam voor ogen? Meld je dan samen aan.

Aanmelden kan op: www.startmetconnect.nl/techathon