Techathon 2023

Voor de vierde keer organiseren we een technische challenge: de Techathon 2023. Speciaal voor jonge talenten in het bedrijfsleven en op scholen. Op 16 november 2023 gaan meerdere teams aan de slag met de herontwikkeling van de stadshaven Merwe-Vierhavens (M4H) in Rotterdam.

Doe mee met Techahton 2022
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek, TVVL, ISSO en Techniek Nederland
  • Donderdag 16 november 2023
  • Locatie: Rotterdam
Doe mee!

Voor de vierde keer organiseren we een technische challenge. Speciaal voor jonge talenten in het bedrijfsleven en op scholen. Op 16 november 2023 gaan meerdere teams aan de slag met de herontwikkeling van de stadshaven Merwe-Vierhavens (M4H) in Rotterdam. De teams bestaan uit mbo-, hbo-studenten en high potentials van (verschillende) bedrijven.

Win een mooie geldprijs
Ze strijden tegen elkaar om het beste idee te pitchen aan de gemeente Rotterdam en het havenbedrijf. Ben jij de winnaar die we zoeken? Het winnende team krijgt een mooie geldprijs!   

Het lot van Nederland is in handen van jou
Creatieve ideeën om de stadshaven als werk-woongebied duurzamer, comfortabel en aantrekkelijk te maken, daar draait het om. Zo creëren we met elk nieuw gebied een duurzame samenleving om trots op te zijn. Welke aanpak, technische innovaties en samenwerkingsverbanden denk jij dat daarvoor nodig zijn? Bekijk hier de opdracht van 2023.

Techathon 2022 in beeld

Als je wil winnen in een wedstrijd loont het om de skills van je voorgangers grondig te bestuderen. Proef de sfeer en bekijk de resultaten van je voorgangers. Ga hier naar de terugblik.

Powered by
De Techathon wordt georganiseerd door Wij Techniek, Techniek Nederland, TVVL en ISSO, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Havenbedrijf.

Waar en wanneer

Donderdag 16 november 2023 in Rotterdam. Locatie volgt. 

Meld je aan!
Wie kunnen zich aanmelden en op welke manier? Bekijk de spelregels hier.

  • Je kunt je individueel aanmelden als mbo-student, hbo-student of high potential.
  • Scholen en bedrijven kunnen zich los aanmelden.
  • Heb je al een sterteam voor ogen? Meld je dan samen aan.

Aanmelden kan op: www.startmetconnect.nl/techathon