Cijfers installatiebranche met Trendfiles

Op zoek naar feiten, actuele cijfers en trends uit de technische installatiebranche op één plek? Dan moet je bij Trendfiles zijn. Stel je eigen overzichten samen met relevante en actuele cijfers op zowel landelijk als regioniveau.

Trendfiles Recente Cijfers Installatiebranche

Wat is Trendfiles?

Wij Techniek verricht regelmatig onderzoeken op thema’s als bedrijf & werknemers, instroom vanuit het onderwijs, mbo-leerlingen, zij-instroom, diversiteit en wervingsbehoefte. Wij publiceren de resultaten binnen de installatiebranche op Trendfiles. Je vindt hier actuele cijfers, video’s, dossiers met artikelen, en publicaties over de arbeidsmarktthema’s in de technische installatiebranche. In de kennisbank is het mogelijk om alle informatie op Trendfiles doelgericht te doorzoeken.

Maak je eigen overzichten

Via het linkje ‘Stel uw eigen overzicht samen’ kunnen cijfers op een aantal variabelen en naar regio aangepast worden. Deze resultaten kun je exporteren. Deze kerngegevens worden regelmatig geactualiseerd. De meeste opgevraagde gegevens brengen we ook samen in factsheets, zowel landelijk als per provincie. Deze factsheets worden regelmatig geüpdate.

Verdiep je met Trendfile Talks

In de rubriek video’s vind je onze ‘Trendfiles Talks’ waarin ondernemers, hoogleraren of andere deskundigen een bepaald thema belichten dat aansluit bij ontwikkelingen in de branche vanuit hun invalshoek. Via de zoekfunctie in deze rubriek kun je alle relevante quotes per thema opvragen. Naast iedere volledige Talk staan bovendien alle quotes van de betreffende deskundige benoemd. Ook verschijnen er in deze rubriek Themafilms. 

Branche onderzoeken en publicaties

Om zicht te krijgen en te houden op de belangrijkste ontwikkelingen voor Nederland en de technieksector op weg naar 2025, 2030 en 2040 hebben wij toekomstverkenningen uitgevoerd. Het laatste rapport is: SCENARIO2040. In het portaal op Trendfiles kunnen ook relevante onderzoeken, publicaties of enquêtes gedownload worden.

Wist je dat

Feiten