Cijfers installatiebranche met Trendfiles

Op zoek naar feiten, cijfers en trends uit de technische installatiebranche op één plek? Dan is Trendfiles de online omgeving waar jij moet zijn. Lees hier alle ins and outs.

Trendfiles - Overleg tussen technische medewerkers

Trendfiles is dé online omgeving voor iedereen die geïnformeerd en geïnspireerd wil worden. Het geeft jou een overzicht van onderzoeken en analyses die relevant zijn voor de technische installatiebranche. Ook biedt de site relevante en actuele cijfers op zowel landelijk als regioniveau.

Wij Techniek verricht regelmatig onderzoeken op thema’s als bedrijf & werknemers, mbo-leerlingen, diversiteit en wervingsbehoefte. Wij publiceren de resultaten binnen de installatiebranche op Trendfiles. Via de site zijn niet alleen relevante publicaties te downloaden, maar is ook actuele thematische kennis en ervaring van experts binnen en buiten de branche terug te vinden. 

Installatiebranche cijfers

Op Trendfiles staan onder de rubriek ‘TI Installatie in cijfers’ altijd de meest actuele kerngegevens over bedrijven, werknemers, leerlingen en leerwerkbanen in de technische installatiebranche. 

Via het linkje ‘Stel uw eigen overzicht samen’ kunnen cijfers op een aantal variabelen en naar regio aangepast worden. Deze resultaten kun je exporteren. Deze kerngegevens worden regelmatig geactualiseerd. 

De meeste opgevraagde gegevens brengen we ook samen in factsheets, zowel landelijk als per provincie. Deze factsheets worden regelmatig geüpdate.

Trends & ontwikkelingen binnen de installatiebranche

In de rubriek video’s vind je onze ‘Trendfiles Talks’ waarin ondernemers, hoogleraren of andere deskundigen een bepaald thema belichten dat aansluit bij ontwikkelingen in de branche vanuit hun invalshoek. 

Via de zoekfunctie in deze rubriek kun je alle relevante quotes per thema opvragen. Naast iedere volledige Talk staan bovendien alle quotes van de betreffende deskundige benoemd. Ook verschijnen er in deze rubriek Themafilms. 

Branche onderzoeken en publicaties

Op Trendfiles verschijnen er regelmatig artikelen die achtergrond geven op een thema of samenvattingen van publicaties en onderzoeken binnen de branche. In het portaal op Trendfiles kunnen ook relevante onderzoeken, publicaties of enquêtes gedownload worden.