Vakmanschap CO

Om te mogen werken aan cv-installaties moet je onderneming erkend vakbekwaam zijn en moeten je monteurs gediplomeerd zijn op basis van nieuwe eisen.

Man werkt in de techniek

Vakmanschap erkennen

Vanaf 1 oktober 2020 mogen installatiemonteurs, als onderdeel van de wettelijke certificeringsregeling voor bedrijven, uitsluitend werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties wanneer zij ook daadwerkelijk beschikken over het Bewijs van Vakmanschap.

Op de website Vakmanschap CO vind je het speciaal ontwikkelde examenprogramma dat leidt tot erkenning van Vakmanschap voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties, onder accreditatie van InstallQ. Ben je een installatiemonteur of werkgever? Laat je kennis en vaardigheden of die van je medewerkers tijdig vaststellen en erkennen.

Hoe werkt het?

Bekijk op de website van Vakmanschap CO de stappen die je moet zetten om te komen tot een Bewijs van Vakmanschap. Klik op de stap om direct actie te ondernemen. Heb je meer informatie nodig? Klik per stap op ‘Meer informatie’ of kijk bij de veelgestelde vragen.