Opleidingsaanbod

Technische medewerker wordt gepest op de werkvloer

Meer dan 10000 resultaten

Hoogwerkerbediening

Theoretische kennis van een hoogwerker, soorten hoogwerkers, mogelijkheden, belasting, veiligheid, opstelling. Praktijk het bepalen van de mogelijke belastingen en het juist opstellen van de hoogwerker.

Heerkens Opleidingen BV
Werving- en selectiegesprekken

- In deze training leert u op effectieve wijze sollicitatiegesprekken met kandidaten te voeren. U bent beter in staat om op een objectieve wijze de inhoudelijke expertise en de persoonlijkheid van de sollicitant te beoordelen. - Na afloop van deze training bent u in staat om de beste kandidaat voor uw organisatie te kiezen.

ICM Opleidingen & Trainingen
Verbeter- en verandermanagement

- Na afloop van deze waardevolle training bent u in staat om op effectieve wijze om te gaan met verandering en reorganisatie.

ICM Opleidingen & Trainingen
Coaching

- Deze leergang leiderschap en coaching leert u hoe u individuele medewerkers en teams aanstuurt en coacht op resultaatverantwoordelijkheid. - Hierdoor maakt uzelf, uw afdeling en maken uw mensen een ontwikkelingsproces door, waardoor concrete resultaten worden behaald en de gewenste organisatiedoelen worden gerealiseerd

ICM Opleidingen & Trainingen
Coaching

- In deze complete en intensieve opleiding ontwikkelt u zich in 5 maanden tot professioneel coach. - Van het contact maken met de ander tot het omgaan met weerstand. - Van het inspireren van anderen tot het in actie krijgen. - U krijgt inzicht in uw eigen kracht als coach en leert deze op natuurlijke wijze in te zetten.

ICM Opleidingen & Trainingen
Management / Leidinggeven, middenkader

- Algemene managementkennis: maatschappij en organisatie; bestuur, besluitvormingsproces, doelstelling en beleid; planning, procesbeheersing en controle; organiseren; inschakelen medewerkers en leiding geven - Functionele beleidsgebieden: communicatieprocessen en -theoriën; personeelsmanagement; financieel management; marketingmanagement; kwaliteitsmanagement; productie- en logistiek management; informatiemanagement Omschrijving duur cursus: 30 avonden

ROC Kop van Noord-Holland
Management / Leidinggeven, middenkader

- In deze veelzijdige opleiding worden alle belangrijke facetten van middle management behandeld. Dit loopt uiteen van management- en bedrijfsprocessen tot aan het leidinggeven aan uw medewerkers. - Deze verschillende taken en verantwoordelijkheden maken een functie op dit niveau boeiend. - Als u het maximale uit uw medewerkers weet te halen, dan komt dit de afdelingsresultaten zeer ten goede.

ICM Opleidingen & Trainingen
Management / Leidinggeven, middenkader

- In deze opleiding komen middle management vraagstukken aan de orde die spelen in de zorg- en welzijnssector. - U ontwikkelt zowel uw vaardigheden op het gebied van leidinggeven als de benodigde kennis op het gebied van organisatie- en zorgvraagstukken.

ICM Opleidingen & Trainingen
Management / Leidinggeven, middenkader

- Strategie - Een stakeholdersanalyse opstellen - Organisatie ontwerp - Leidinggeven - Organisatie typologie - Organisatie diagnose - Organisatie advies - Organisatie- en managementtheorie - Bestuursprocessen Omschrijving duur cursus: 15 avonden

ROC Kop van Noord-Holland
Management / Leidinggeven, middenkader

- Tijdens deze training leert u hoe u op natuurlijke wijze zaken voor elkaar krijgt. Hoe u draagvlak creëert, gebruikmakend van uw eigen kracht en respect voor de ander. - Doordat u uw persoonlijke invloed op anderen vergroot, wint u aan vertrouwen, brengt u uw ideeën en standpunten helder over en bent u in staat om anderen te motiveren.

ICM Opleidingen & Trainingen
1/1000 Volgende