Extern opleidingsaanbod

Wij Techniek heeft besloten om per 1 maart 2024 het opleidingsaanbod van externe opleiders niet meer aan te bieden op de website. Vanaf deze datum is het ook niet meer mogelijk om in te loggen op de beheerpagina van deze database.

Werkplekbegeleider legt het gebruik van technische installatie uit

Meer informatie over waarom dit is gestopt vind je hier. Bekijk ook eens ons eigen aanbod op de agenda.

Voor meer informatie over scholing en ontwikkeling, verwijzen wij graag door naar de volgende initiatieven:

Vakmanschap Techniek
Vakmanschap Techniek faciliteert en ondersteunt het aantoonbaar maken van vakbekwaamheid voor werknemers en werkgevers door verschillende Vakmanschapsroutes in de techniek. Naast relevante informatie over de regeling biedt deze website concrete informatie over het proces, de beschikbare profielen en uiteraard de functionele weg die leidt tot het aantoonbaar maken van Vakmanschap van medewerkers.

BUILD UP Skills advisor-app
Als vakman of -vrouw in de techniek kan je diverse korte e-learnings (15-45 minuten) kosteloos volgen via de BUILD UP Skills advisor-app. De app biedt ook verwijzingen naar aanvullende e-learning scholingsmogelijkheden van een groot aantal aanbieder van bijscholing.

Leeroverzicht.nl
De website Leeroverzicht biedt een onafhankelijk overzicht van de beschikbare opleidingen in Nederland. Je vindt er alle soorten opleidingen: van praktijkleren, trainingen en cursussen tot opleidingen met een wettelijk goedgekeurd diploma.

Opleidingen Techniek Nederland
Onze sociale partner Techniek Nederland verzorgt ook in samenwerking met gerenommeerde opleidingsbedrijven een groot aantal gerichte opleidingen voor bij- en nascholing.

Uitgelicht: Cursus Lichtadvies Binnenverlichting