Opleidingsaanbod

Werk jij in de technische installatiebranche en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Bekijk hier het opleidingsaanbod van een groot aantal externe opleiders en kies uit meer dan 6000 opleidingen, cursussen en trainingen! Het getoonde aanbod is slechts een deel van alle opleidingen die interessant voor je kunnen zijn. Uiteraard kan je ook zelf een andere opleider of andere training uitzoeken.

Werkplekbegeleider legt het gebruik van technische installatie uit

Welke opleidingen vind je in dit opleidingsaanbod?

In het opleidingsaanbod maken we onderscheid tussen twee soorten opleidingen: kortere opleidingen, zoals cursussen en trainingen, en beroepsopleidingen die enkele jaren kunnen duren. Je vindt in dit opleidingsaanbod zowel installatietechnische opleidingen als niet-technische opleidingen, bijvoorbeeld over leiderschap, communicatie of veiligheid.

Hoe werkt dit opleidingsaanbod?

Via onderstaande zoekfunctie kun je eenvoudig een geschikte cursus, training of (beroeps)opleiding vinden die past bij jouw opleidingswens.

Beroepsopleidingen, zoals de mbo-opleiding Installatietechniek, zijn opleidingen uit het CREBO- of CROHO-register en kunnen ook op CREBO- of CROHO-nummer gezocht worden.

De informatie over de opleidingen is door de opleidingsinstituten zelf ingevoerd. Voor actualiteit of juistheid van de gegevens en nadere informatie over de opleiding, training of cursus kun je altijd contact opnemen met het desbetreffende opleidingsinstituut.

Elke aanbieder van cursussen, trainingen en (beroeps)opleidingen kan zijn aanbod toevoegen. Hieraan worden geen andere eisen gesteld dan dat de informatie over de opleiding compleet en actueel moet zijn. Wij geven in dit opleidingsaanbod geen indicatie van kwaliteit of populariteit van de desbetreffende opleiding. Het is aan de werkgever en werknemer om hierin de juiste keuze te maken.

Tegemoetkoming voor werkgevers

Werkgevers binnen de installatietechniek die hun medewerkers laten scholen, kunnen hiervoor van ons een tegemoetkoming ontvangen. Kijk voor verdere informatie, uitleg en voorwaarden op onze tegemoetkomingspagina.

Informatie voor opleidingsinstituten

Opleidingsinstituten die hun aanbod (kosteloos) willen plaatsen in ons opleidingsaanbod, kunnen dat doen door een account aan te vragen. 

Heb je al een account dan kan je hier inloggen.

Bekijk ook het eigen aanbod van Wij Techniek

Dit opleidingsaanbod is een onderdeel van Wij Techniek. De opleidingen in dit aanbod worden aangeboden door externe aanbieders. Benieuwd welke cursussen en workshops Wij Techniek zelf aanbiedt? Bekijk hier ons eigen aanbod.