havo

Wij Techniek stimuleert de instroom van jongeren in de hbo- en mbo-opleidingen in kansrijke technische vervolgopleidingen. Bij voorkeur in onze branche: de installatietechniek. Voor dit doel ondersteunen we in het havo en het vwo al jaren de Stichting Technasium, de vereniging NLT (natuur, leven en technologie) en veel landelijke en regionale activiteiten ter promotie van het technisch onderwijs.

Wij Techniek 1227640684

HavoP

Wij Techniek biedt ook hulp bij HavoP, onder meer met contacten met bedrijven en praktijkopdrachten. We hebben een stevig regionaal netwerk van regiomanagers en bedrijfsadviseurs, en ervaring in het bij elkaar brengen van bedrijven en scholen. Bijvoorbeeld voor het maken van praktijkopdrachten voor leerlingen en het maken van afspraken maken over bedrijfsstages.

Interactieve les havo

Wil je jouw leerlingen installatietechniek zelf laten ervaren? Start dan met de interactieve les, speciaal voor de havo. Stap voor stap laat het programma alle kanten van installatietechniek zien. Jouw leerlingen ervaren de verschillende specialisaties, rollen - van bedenker tot uitvoerder - en locaties. Zo kunnen jouw leerlingen zelf ontdekken of installatietechniek echt wat voor ze is!