Van 6 t/m 9 februari vindt de beurs ‘VSK 2024’ plaats in Utrecht. Een leuke manier om vmbo-leerlingen en mbo-studenten kennis te laten maken met alle ontwikkelingen in de installatiebranche.

Prijsvraag voor mbo-studenten

In hal 10 van de Jaarbeurs staat de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL) met een NVKL-plein samen met een kleine 20 lidbedrijven die actief zijn binnen de koude- en/of klimaatbranche.  NVKL organiseert voor alle aanwezige vmbo-leerlingen en mbo-studenten een leuke kennismakingsprijsvraag waar de mbo-studenten aan kunnen deelnemen. Met een deelnameformulier bezoeken de leerlingen stands van de lidbedrijven en beantwoorden zij met behulp van de informatie op de stands of een gesprek met de standhouders een aantal vragen. Voor elke vraag kunnen ze punten scoren. Zo komen de leerlingen/studenten meer te weten over koude- en klimaattechniek en de bedrijven die actief zijn in deze branche.  

 

Uit de deelnemers met een 100% score of het dichtste daarbij wordt een winnaar getrokken. Deze winnaar krijgt na afloop van de beurs, in afstemming met de school, een leuke prijs toegestuurd. Daarnaast kunnen alle studenten (en docenten natuurlijk ook) deelnemen aan de IJSSJOEL-competitie met een speciaal voor de VSK gemaakt ijssjoelbaan. 

 

Willen jouw leerlingen of studenten meedoen? Een deelnameformulier is af te halen bij de NVKL-stand (10F.080) in de Jaarbeurs. Het ingevulde formulier kan ook hier weer worden ingeleverd.  

De beurs is gratis te bezoeken tussen 9.30 en 17.30 in de Jaarbeurs in Utrecht, vooraf registreren is aan te raden.