Alles is Techniekstand Noord: Praktisch kennismaken met techniek

Wil jij leerlingen op een praktische manier kennis laten maken met techniek? Maak gebruik van de Alles is Techniekstand! In te zetten op een open dag voor scholen of een informatiedag over techniek binnen bedrijven.

Scholieren doen mee met de Techniekstand op school
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Alles is Techniekstand voor op open dagen en informatiedagen
  • Leerzame uitdagingen en proefjes
  • Laat de veelzijdigheid en rol van techniek zien
  • Kosteloos te reserveren
Wat is de Alles is Techniekstand?

De Alles is Techniekstand bestaat uit een grote achterwand met zes losse werkbanken. Hier kunnen leerlingen technische experimenten en proefjes doen, zoals proefjes met zonne-energie, pijpsnijden, solderen of kraanrubbers vervangen. Of laat ze de leerzame uitdaging aangaan door een kluis proberen te kraken!

Voor wie is de Alles is Techniekstand?

De stand is bedoeld voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Voor welke gelegenheid kun je een Alles is Techniekstand reserveren?

De Alles is Techniekstand kan door scholen en bedrijven voor meerdere doeleinden en gelegenheden gebruikt worden. Bijvoorbeeld op informatiedagen over techniek voor jongeren, maar ook op open dagen kan de stand van toegevoegde waarde zijn. 

Reserveer de Alles is Techniekstand kosteloos in jouw regio

Wil je de Alles is Techniekstand inzetten voor het Zuiden van het land? Lees hier meer over het programma en de voorwaarden voor de Alles is Techniekstand Zuid.

Reserveer de Alles is Techniekstand Noord

Reserveer in 3 stappen de Alles is Techniekstand Noord voor jouw evenement. Wij heroverwegen de inzet van onze Techniek Promoties. Het is daarom op dit moment niet mogelijk om een Techniek Promotie te reserveren voor een datum die ligt na 1 mei 2021. Uiterlijk 1 maart 2021 volgt verdere informatie.

Selecteer datum en tijd
Vul je gegevens in en/of de gegevens van een bij Wij Techniek aangesloten organisatie
Verstuur je reservering
activityform.selectdate
Niet beschikbaar Beschikbaar