Wij Techniek TeamWork Servicepunt voor ketenpartijen

Kan jouw bedrijf of organisatie bijdragen aan het vinden, voorbereiden of plaatsen van technisch talent of kun je op een andere manier zinvol bijdragen aan instroomprojecten? Onze adviseurs arbeidsmarkt en het Wij Techniek TeamWork Servicepunt zien door hun kennis, ervaring en contacten veel kansen om samen te werken aan instroom en doorstroom in de regio. We helpen je graag!

Adviseurs arbeidsmarkt voor bemiddelaars

Wat doet het Wij Techniek TeamWork Servicepunt?

Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt werkt graag met je samen om mobiliteitsprojecten op te zetten. Onze adviseurs arbeidsmarkt hebben veel kennis, expertise en een groot netwerk in de regio. We werken samen met bedrijven, gemeenten, WerkgeversServicePunten, UWV's, opleiders, taalaanbieders en arbeidsmarktcoaches. Wij helpen werkgevers met het vinden, screenen en scholen van nieuwe medewerkers. Ook ondersteunen we werkzoekenden om stappen te zetten in de richting van een mooie baan in de techniek. De adviseurs ondersteunen bij de reguliere instroom van werknemers, maar vooral bij het vinden van zij-instromers. Bijvoorbeeld mensen met een andere opleiding en/of werkervaring, kandidaten met een arbeidsbeperking of statushouders die een toekomst in de techniek helemaal zien zitten. De adviseurs helpen je deze mensen te koppelen aan bedrijven en te zorgen dat zij de juiste begeleiding en scholing krijgen om goed voorbereid aan de slag te gaan.

 • Ontsluiting tot veel contacten bij bedrijven in de regio
 • Kennis over vacatures in de regio
 • Advies over mogelijkheden voor job carving
 • Advies over de mogelijkheden voor scholing van mogelijk nieuwe medewerkers

Aan de slag met het Wij Techniek TeamWork Servicepunt: bemiddeling in technisch personeel

De technische installatiebranche is een prachtige branche om je te ontwikkelen: het is de sector die de technische toekomst van Nederland maakt. Er is veel werk, maar goede mensen zijn lastig te vinden. Daarom kijken werkgevers steeds vaker over de grenzen van de branche en onderzoeken zij mogelijkheden voor (om)scholing van talent. Bedrijven hebben interesse in mensen met een passie voor techniek, ook al hebben deze mensen (nog) niet de juiste papieren. 

Voor wie is het Servicepunt?

Graag slaan wij met jou als ketenpartij de handen ineen om mensen aan werk te helpen. Om mensen de kans te geven hun ambities waar te maken en goed werk te vinden, al dan niet met extra scholing of andere ondersteuning. Wij werken graag samen met partners die die ons netwerk kunnen vergroten én versterken met kennis, contacten en een intersectorale blik.

Maak kennis met onze adviseurs

De regionale adviseur arbeidsmarkt is de spin-in-het-web. Om de juiste match te maken, werken zij in de regio nauw samen met bedrijven, vakbonden, gemeenten, WerkgeversServicePunten, UWV’s, opleiders en taalaanbieders. Zij weten precies wat er speelt op de regionale arbeidsmarkt. 

Concreet kan de adviseur arbeidsmarkt:

 • Vacatures in de regio in kaart brengen.
 • Gezamenlijk mogelijkheden voor scholing in kaart brengen, altijd vanuit de behoefte van werkgevers binnen de branche.
 • Met werkgevers de mogelijkheden voor job carving onderzoeken.
 • Medewerkers bij afvloeiing begeleiden naar een nieuwe baan.
 • (Nieuwe) medewerkers ondersteunen tijdens en na de sollicitatie.
 • Scholingsplannen opstellen met werkgevers én medewerkers.

Het Servicepunt

Het Wij Techniek TeamWork Servicepunt is hét loket voor vraagstukken rond werken in de technische installatiebranche. Voor:

 • Werkgevers: vinden én behouden de juiste mensen met een passie voor techniek.
 • Werkzoekenden: krijgen ondersteuning en kansen om (nieuw) werk te vinden in de installatietechniek.
 • Intermediairs: vinden de betrokken partner die zich 100% inzet om samen mobiliteitsprojecten in te richten en talent en werkgevers aan elkaar te verbinden.

Meer informatie over het servicepunt?

De adviseurs arbeidsmarkt staan voor je klaar met antwoorden op vragen over over mogelijkheden voor scholing en met informatie over regelingen.  0800 - 6061 [email protected]

0800 - 6061 [email protected]