Voucher voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Vrouwelijke technisch medewerker investeert in haar persoonlijke ontwikkeling met een voucher

Voucher persoonlijke ontwikkeling: aanvraag in 2021 niet meer mogelijk

Investeren in jezelf is belangrijk voor je ontwikkeling. Daarom stelde de Vakraad Metaal & Techniek vouchers voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor medewerkers in de technische installatiebranche. Vervolgens heeft ook Wij Techniek budget hiervoor ter beschikking gesteld. Vanwege de enorme belangstelling voor deze vouchers, is het maximale budget hiervoor gebruikt. Dat betekent helaas dat er op dit moment géén vouchers meer kunnen worden aangevraagd. We zijn blij dat we in de afgelopen periode zoveel vakmensen met deze vouchers hebben kunnen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Of de vouchers in 2022 opnieuw beschikbaar komen, hangt af van de afspraken die de werkgevers- en werknemersorganisaties na de zomer gaan maken. We houden je via deze website op de hoogte!

Reglement voucher Vakraad

Je mag voor meerdere opleidingen een voucher aanvragen. Voorwaarde is wel dat het totaalbedrag van al je vouchers onder de €1500 (inclusief btw) blijft. Alle kosten boven dit bedrag moet je zelf betalen. Als je bij je eerste aanvraag die €1500 niet volledig benut, mag je nog een volgende aanvraag doen. Deze volgende aanvraag wordt alleen goedgekeurd als het totaalbudget van de Vouchers nog toereikend is.

Verder is het noodzakelijk dat je bij een bedrijf werkt dat aangesloten is bij Wij Techniek. Ook als je nog niet bij het bedrijf werkt, maar al wel een ondertekend contract hebt, mag je de voucher aanvragen. Je hoeft je werkgever niet verplicht in te lichten dat je een opleiding of cursus gaat doen.

Meer informatie vind je in het reglement voucher Vakraad.