You are here:

Thema's

Werkgever binnen de technische installatiebranche beëindigt een slapend dienstverband
Alle thema's
Monteursdagen De jaarlijkse monteursbijeenkomsten steken we dit jaar in een ander jasje. Samen met Techniek Nederland en NVKL maken we voor de vier disciplines Koudetechnieken, Duurzame Technieken, Sanitaire Technieken en Elektrotechniek webinars.
Skillsmanager Wij Techniek heeft speciaal voor de branche een instrument ontwikkeld dat installatiebedrijven ondersteunt in hun proces van opleiden en ontwikkelen: Skillsmanager. Skillsmanager geeft je grip op vakmanschap. Dat is bijvoorbeeld handig tijdens functioneringsgesprekken.
HR-medewerker HR-medewerkers zijn grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling en vormgeving van een praktisch en passend personeelsbeleid. Dit geldt net zo goed voor een klein als voor een groot bedrijf. Wij Techniek ondersteunt jou bij het uitvoeren van verschillende onderdelen van goed werkgeverschap. Of je nu HR-manager bent of medewerker/ondernemer met P&O taken.
P&O-netwerken Samen met OOM organiseert Wij Techniek netwerkbijeenkomsten voor medewerkers die de P&O-taken van een bedrijf uitvoeren. Op deze inspirerende dagen deel je kennis en ervaring met collega’s uit de regio. Ook leer je van deskundigen in het vakgebied. Zodra wij weer een netwerkbijeenkomst organiseren, vind je de informatie hierover hier.
Praktijkopleider Als praktijkopleider heb je een belangrijke rol: je leert leerlingen de vaardigheden die ze in de praktijk nodig hebben. Zo ben jij degene die het talent van de toekomst helpt opleiden. Hierdoor ben je onmisbaar voor de branche.
CONNECT2025 De technische installatiebranche is de sleutel tot de toekomst van Nederland. Zonder technische installatiebranche geen geoliede maatschappij. Ook nieuwsgierig naar hoe we in 2025 leven, wonen en werken? Je leest het in het rapport CONNECT2025.
SCENARIO2040 Hoe zou onze samenleving er over twintig jaar uit kunnen zien? En welke rol zal de technische sector in die samenleving spelen? Die vragen vormen het uitgangspunt van SCENARIO2040.
Cijfers installatiebranche met trendfiles Op zoek naar alle feiten, cijfers en trends uit de technische installatiebranche op één plek? Dan is Trendfiles de online omgeving waar jij moet zijn. Lees hier alle ins and outs.