You are here:

Thema's

Werkgever binnen de technische installatiebranche beëindigt een slapend dienstverband
Alle thema's
SCENARIO2040 Hoe zou onze samenleving er over twintig jaar uit kunnen zien? En welke rol zal de technische sector in die samenleving spelen? Die vragen vormen het uitgangspunt van SCENARIO2040.
Cijfers installatiebranche met Trendfiles Op zoek naar feiten, cijfers en trends uit de technische installatiebranche op één plek? Dan is Trendfiles de online omgeving waar jij moet zijn. Lees hier alle ins and outs.
Praktijkopleider Om het talent van de toekomst klaar te stomen voor het installatievak moet je over verschillende talenten beschikken. Wij lichten daar graag vijf talenten uit.
Skillsmanager Wij Techniek heeft speciaal voor de branche een instrument ontwikkeld dat installatiebedrijven ondersteunt in hun proces van opleiden en ontwikkelen: Skillsmanager. Skillsmanager geeft je grip op vakmanschap. Dat is bijvoorbeeld handig tijdens functioneringsgesprekken.
Promoot techniek binnen jouw school of bedrijf Kinderen, leerlingen en studenten zijn de werknemers van de toekomst. Daarom hebben wij voorlichtingsmateriaal ontwikkeld, waarmee jij leerlingen kennis kunt laten maken met de mogelijkheden van de technische installatiebranche. Let op: de Technobiel en de Alles is Techniekstand kunnen niet meer worden gereserveerd!
Diversiteit op de werkvloer Ben je benieuwd wat diversiteit voor jouw bedrijf kan betekenen? Ontdek waarom diversiteit op jouw bedrijfsagenda moet staan en hoe je het aanpakt..
Monteursdagen Ook dit najaar organiseren NVKL, Techniek Nederland en Wij Techniek speciaal voor monteurs een uitdagende en verfrissende reeks van webinars. Vorig jaar beoordeelden de deelnemers deze webinars met een 7,9 dus meedoen is zeker de moeite waard.
Hybride techniekopleider Iedereen weet het: je leert het beste in de praktijk en van praktijkmensen. Talenten van de toekomst verdienen jouw kennis van nu. Word dus hybride techniekopleider of meld een van je medewerkers aan voor dit scholingstraject.