You are here:

Thema's

Werkgever binnen de technische installatiebranche beëindigt een slapend dienstverband
Alle thema's
Werkplekleren - ontwikkel een leercultuur Je medewerkers terugsturen naar de schoolbanken om zich verder te ontwikkelen? Dat kan anders! Uit diverse onderzoeken blijkt dat medewerkers meer leren op de werkvloer. Hoe pas je werkplekleren toe in jouw organisatie? En hoe motiveer je medewerkers? De adviseur ontwikkelcultuur van Wij Techniek helpt jouw bedrijf op weg.
Skillsmanager Wij Techniek heeft speciaal voor de branche een instrument ontwikkeld dat installatiebedrijven ondersteunt in hun proces van opleiden en ontwikkelen: Skillsmanager. Skillsmanager geeft je grip op vakmanschap. Dat is bijvoorbeeld handig tijdens functioneringsgesprekken.
Handleidingen Wij Techniek heeft verschillende handleidingen en ondersteunende informatie ontwikkeld voor de gebruiker van Skillsmanager.
Incompany workshop(s) Samen Werken Wil jij beter en effectiever leren samenwerken in een team? Collega’s die goed op elkaar zijn ingespeeld hebben meer plezier in hun werk en presteren beter. Met de interactieve workshops Samen Werken ga je aan de slag om de samenwerking en communicatie binnen je team te verbeteren. Ook sta je stil bij je eigen ontwikkeling en de vervolgstappen die je hierin kunt nemen.
Vitaliteit: voor mentaal en fysiek gezonde medewerkers Investeren in vitaliteit loont, en niet zo'n beetje ook. Je kunt als bedrijf de vitaliteit van je medewerkers helpen verhogen. Hoe? Wij Techniek helpt je hierbij.
Het Ontwikkelgesprek incompany Als leidinggevende praat je veel met je medewerkers. Je plant, stuurt aan, motiveert, delegeert en lost problemen op. Maar een (paar) keer per jaar heb je een belangrijk formeel gesprek: het ontwikkelgesprek, functioneringsgesprek en/of beoordelingsgesprek. Die gesprekken echt goed voeren leer je in de workshop Het Ontwikkelgesprek.
HR-medewerker HR-medewerkers zijn grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling en vormgeving van een praktisch en passend personeelsbeleid. Dit geldt net zo goed voor een klein als voor een groot bedrijf. Wij Techniek ondersteunt jou bij het uitvoeren van verschillende onderdelen van goed werkgeverschap. Of je nu HR-manager bent of medewerker/ondernemer met P&O taken.
P&O-ondersteuning Wij Techniek en Techniek Nederland bieden P&O-ondersteuning voor bedrijven in de technische installatie. Met deze service helpen wij je verder met de vragen over je medewerkers of HR-beleid in jouw organisatie!