You are here:

Thema's

Werkgever binnen de technische installatiebranche beëindigt een slapend dienstverband
Alle thema's
Hybride techniekopleider Iedereen weet het: je leert het beste in de praktijk en van praktijkmensen. Talenten van de toekomst verdienen jouw kennis van nu. Word dus hybride techniekopleider of meld een van je werknemers aan voor dit scholingstraject.
TopCoachdagen Goede praktijkopleiders zijn onmisbaar voor de opleiding van nieuwe medewerkers. Daarom organiseren we bijvoorbeeld ook de Praktijkopleidersdagen. Ben jij al als praktijkopleider actief? Dan heeft Wij Techniek speciaal voor jou een bijzonder programma: de TopCoachdagen.
Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers Ons Servicepunt arbeidsmarkt mobiliteit is het loket voor alle vragen rond werk en instroom in de technische installatiebranche die je als werkgever kunt hebben. Waar vind je bijvoorbeeld de juiste mensen? Wij helpen je kosteloos bij het vinden van talent. Zo krijg je het talent dat je nodig hebt én bespaar je tijd en geld.
Adviseurs arbeidsmarkt voor bemiddelaars Ben jij arbeidsbemiddelaar en heb jij hulp nodig bij het verbinden van (onverwachts) technisch talent aan vacatures? Onze adviseurs arbeidsmarkt van het Wij Techniek Servicepunt arbeidsmarkt mobiliteit zien door hun kennis, ervaring en contacten veel kansen in de regio. We helpen je graag!
CONNECT2025 De technische installatiebranche is de sleutel tot de toekomst van Nederland. Zonder technische installatiebranche geen geoliede maatschappij. Ook nieuwsgierig naar hoe we in 2025 leven, wonen en werken? Je leest het in het rapport CONNECT2025.
SCENARIO2040 Hoe zou onze samenleving er over twintig jaar uit kunnen zien? En welke rol zal de technische sector in die samenleving spelen? Die vragen vormen het uitgangspunt van SCENARIO2040.
Cijfers installatiebranche met trendfiles Op zoek naar alle feiten, cijfers en trends uit de technische installatiebranche op één plek? Dan is Trendfiles de online omgeving waar jij moet zijn. Lees hier alle ins and outs.
Techniek podcast: De BNR Techniektour Nieuwsgierig naar de techniek achter alledaagse en bijzondere zaken zoals datacenters, sluizen, windturbines of waterstof? Dan is dé podcastserie over techniek, De BNR Techniektour, iets voor jou!