You are here:

Thema's

Werkgever binnen de technische installatiebranche beëindigt een slapend dienstverband
Alle thema's
Promoot techniek binnen jouw school of bedrijf Kinderen, leerlingen en studenten zijn de werknemers van de toekomst. Daarom hebben wij voorlichtingsmateriaal ontwikkeld, waarmee jij leerlingen kennis kunt laten maken met de mogelijkheden van de technische installatiebranche. Let op: de Technobiel en de Alles is Techniekstand kunnen niet meer worden gereserveerd!
Pak je kans - leer meer met Wij Techniek Hoe kun jij je werk makkelijker maken? Dat lezen, schrijven of rekenen simpeler wordt. Zodat je een reparatiebon goed invult of met gemak een mail schrijft. Of dat je handiger wordt met een smartphone of computer. Je kunt ook kiezen voor een technische cursus.
Wij Techniek TeamWork Servicepunt werkgevers Ons Wij Techniek TeamWork Servicepunt is het loket voor alle vragen rond werk en instroom in de technische installatiebranche die je als werkgever kunt hebben. Waar vind je bijvoorbeeld de juiste mensen? Wij helpen je kosteloos bij het verbinden en vinden van talent. Zo krijg je het talent dat je nodig hebt én bespaar je tijd en geld.
CONNECT2030 De technische installatiebranche is de sleutel tot de toekomst van Nederland. Zonder technische installatiebranche geen geoliede maatschappij. Ook nieuwsgierig naar hoe we in 2030 leven, wonen en werken? Je leest het in het rapport CONNECT2030.
Samenwerking onderwijs en bedrijfsleven Wij Techniek stimuleert de samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Zo zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden aansluiten bij de dagelijkse praktijk of vervolgopleiding. Samen zorgen we voor het juiste onderwijs voor de vakman of vakvrouw van de toekomst; van vmbo-leerling tot en met studenten in het hbo en universitair onderwijs.
Diversiteit op de werkvloer Ben je benieuwd wat diversiteit voor jouw bedrijf kan betekenen? Ontdek waarom diversiteit op jouw bedrijfsagenda moet staan en hoe je het aanpakt..
HR-medewerker HR-medewerkers zijn grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling en vormgeving van een praktisch en passend personeelsbeleid. Dit geldt net zo goed voor een klein als voor een groot bedrijf. Wij Techniek ondersteunt jou bij het uitvoeren van verschillende onderdelen van goed werkgeverschap. Of je nu HR-manager bent of medewerker/ondernemer met P&O taken.
Hybride techniekopleider Iedereen weet het: je leert het beste in de praktijk en van praktijkmensen. Talenten van de toekomst verdienen jouw kennis van nu. Word dus hybride techniekopleider of meld een van je medewerkers aan voor dit scholingstraject.