You are here:

Thema's

Werkgever binnen de technische installatiebranche beëindigt een slapend dienstverband
Alle thema's
Cijfers installatiebranche met Trendfiles Op zoek naar feiten, cijfers en trends uit de technische installatiebranche op één plek? Dan is Trendfiles de online omgeving waar jij moet zijn. Lees hier alle ins and outs.
Techniek podcast: De BNR Techniektour Nieuwsgierig naar de techniek achter alledaagse en bijzondere zaken zoals datacenters, sluizen, windturbines of waterstof? Dan is dé podcastserie over techniek, De BNR Techniektour, iets voor jou!
Praktijkopleider Om het talent van de toekomst klaar te stomen voor het installatievak moet je over verschillende talenten beschikken. Wij lichten daar graag vijf talenten uit.
Promoot techniek binnen jouw school of bedrijf Kinderen, leerlingen en studenten zijn de werknemers van de toekomst. Daarom hebben wij voorlichtingsmateriaal ontwikkeld, waarmee jij leerlingen kennis kunt laten maken met de mogelijkheden van de technische installatiebranche. Let op: de Technobiel en de Alles is Techniekstand kunnen niet meer worden gereserveerd!
Pak je kans - leer meer met Wij Techniek Hoe kun jij je werk makkelijker maken? Dat lezen, schrijven of rekenen simpeler wordt. Zodat je een reparatiebon goed invult of met gemak een mail schrijft. Of dat je handiger wordt met een smartphone of computer. Je kunt ook kiezen voor een technische cursus.
EVC-traject Heb je veel ervaring opgedaan in vorige banen, in je huidige baan of daarbuiten? Heb je in de praktijk veel geleerd, maar kun je dit niet aantonen met een certificaat of diploma? Dan is het ervaringscertificaat (EVC) iets voor jou.
Wij Techniek TeamWork Servicepunt werkgevers Ons Wij Techniek TeamWork Servicepunt is het loket voor alle vragen rond werk en instroom in de technische installatiebranche die je als werkgever kunt hebben. Waar vind je bijvoorbeeld de juiste mensen? Wij helpen je kosteloos bij het verbinden en vinden van talent. Zo krijg je het talent dat je nodig hebt én bespaar je tijd en geld.
CONNECT2030 De technische installatiebranche is de sleutel tot de toekomst van Nederland. Zonder technische installatiebranche geen geoliede maatschappij. Ook nieuwsgierig naar hoe we in 2030 leven, wonen en werken? Je leest het in het rapport CONNECT2030.