Goed werkgeverschap

Wij Techniek ondersteunt jou als werkgever, zodat jij een sfeer kunt creëren waarin vakmensen zich continu kunnen (blijven) ontwikkelen. Dat zorgt voor continuïteit en kostenbesparing in jouw bedrijf.

Goed werkgeverschap - Monteur van Van Dorp Ontwikkelhuis aan het werk

Haal het beste uit je vakmensen

Als werkgever, HR-medewerker, praktijkbegeleider of leidinggevende probeer je dagelijks het beste uit je vakmensen te halen. Nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De vakmensen in jouw bedrijf werken mee aan de duurzame samenleving van morgen. Daarom zijn actuele kennis en vaardigheden onmisbaar in hun werk van vandaag. 

 

Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De impact hiervan op de bedrijven en medewerkers in onze branche is enorm. Dus ook op jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wil jij in de toekomst succesvol blijven, dan is de ontwikkeling van je medewerkers belangrijker dan ooit.

Hoe creëer je een sfeer waarin vakmensen zich blijven ontwikkelen in jouw bedrijf? Wij Techniek helpt jou met advies van onze adviseurs ontwikkelcultuur. Investeer samen in de toekomst met Bouw aan de toekomst

Hulpgids voor persoonlijk advies

Wij Techniek helpt alle vakmensen in de technische installatiebranche om hun talent en kennis zo goed mogelijk te ontwikkelen. Maar soms ervaart een vakmens problemen die hun persoonlijke ontwikkeling in de weg staan. Zoals: het missen van bepaalde basiscompetenties (niet goed zijn met lezen, schrijven, communiceren), in de privésfeer (relaties, verslaving, schulden) of met de gezondheid (fysiek of mentaal). Hoe ga je hiermee om? Het is niet altijd makkelijk om dit soort problemen te bespreken. Wij Techniek heeft een ‘Hulpgids voor persoonlijk advies’ gemaakt die hierbij kan helpen.

Voor leidinggevende, HR en praktijkbegeleider in de installatietechniek

Je medewerkers het beste uit zichzelf laten halen, vraagt ook iets van jouw vakmanschap. Wij Techniek ondersteunt je daarbij met bijeenkomsten, coaching, tegemoetkoming en advies. Of je nu werkgever, leidinggevende, HR-medewerker of praktijkbegeleider bent.

Wist je dat

Feiten