Goed werkgeverschap

Wij Techniek ondersteunt jou als werkgever, zodat jij een sfeer kunt creëren waarin vakmensen zich continu kunnen (blijven) ontwikkelen. Dat zorgt voor continuïteit en kostenbesparing in jouw bedrijf.

Meld je aan voor de cursus Vakmanschap Zonnestroom

Haal het beste uit je vakmensen

Als werkgever, HR-medewerker, praktijkopleider of leidinggevende probeer je dagelijks het beste uit je vakmensen te halen. Nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De vakmensen in jouw bedrijf werken mee aan de duurzame samenleving van morgen. Daarom zijn actuele kennis en vaardigheden onmisbaar in hun werk van vandaag. 

 

Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De impact hiervan op de bedrijven en medewerkers in onze branche is enorm. Dus ook op jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wil jij in de toekomst succesvol blijven, dan is de ontwikkeling van je medewerkers belangrijker dan ooit.

Hoe creëer je een sfeer waarin vakmensen zich blijven ontwikkelen in jouw bedrijf? Wij Techniek helpt jou met advies van onze adviseurs ontwikkelcultuur. Investeer samen in de toekomst met Bouw aan de toekomst

"Als we terug dreigen te vallen in de waan van de dag, dan houdt hij ons bij de les. We hebben gemerkt dat er veel kennis en ervaring bij Wij Techniek zit. Karel kan vanuit de praktijk goed uitleggen hoe andere bedrijven dit oppakken, welke aanpak goed werkt, en wat het oplevert.” Sander Hartman van Hartman Installatie (kijk onderaan voor hele interview)

Voor leidinggevende, HR en Praktijkopleider in de installatietechniek

Je medewerkers het beste uit zichzelf laten halen, vraagt ook iets van jouw vakmanschap. Wij Techniek ondersteunt je daarbij met bijeenkomsten, coaching, tegemoetkoming en advies. Of je nu werkgever, leidinggevende, HR-medewerker of praktijkopleider bent.

Wist je dat