Goed werkgeverschap

Wij Techniek ondersteunt jou als werkgever, zodat jij een sfeer kunt creëren waarin vakmensen zich continu kunnen (blijven) ontwikkelen.

EVC-traject - Man met helm is bezig met technische installatie van zonnepanelen

Haal het beste uit je vakmensen

Als werkgever, HR-medewerker, praktijkopleider of leidinggevende probeer je dagelijks het beste uit je vakmensen te halen. Nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De vakmensen in jouw bedrijf werken mee aan de duurzame samenleving van morgen. Daarom zijn actuele kennis en vaardigheden onmisbaar in hun werk van vandaag. 

Maar hoe creëer je een sfeer waarin vakmensen zich blijven ontwikkelen in jouw bedrijf? Want alleen wanneer jij je medewerkers stimuleert bij te blijven, blijven ze duurzaam inzetbaar. Wij Techniek helpt jou je medewerkers te ondersteunen, zodat zij de volgende stap kunnen zetten. Investeer samen in de toekomst.

Je medewerkers het beste uit zichzelf laten halen, vraagt ook iets van jouw vakmanschap. Wij Techniek ondersteunt je daarbij met bijeenkomsten, coaching en advies. Of je nu werkgever, leidinggevende, HR-medewerker of praktijkopleider bent.

Scan Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid staat steeds vaker op de agenda in de installatiebranche. Het werk is vaak fysiek zwaar, de gemiddelde leeftijd van medewerkers loopt op, we werken langer door waarbij nieuwe technologieën andere vaardigheden van medewerkers vragen. Hoe duurzaam inzetbaar is jouw organisatie? Met deze scan krijg je inzicht en kun je vervolgstappen nemen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het overzicht van alle ondersteuningsmogelijkheden. Of vraag een adviesgesprek aan voor toelichting en een analyse van je totaalprofiel. De vervolgopties vind je aan het einde van de scan.

Diversiteit

Diversiteit op de werkvloer betekent dat je als werkgever ruimte geeft aan de verscheidenheid aan talenten van mensen en inzet in jouw organisatie. Uit onderzoek blijkt dat een bedrijf waarin veel verschillende mensen samenwerken, beter presteert en creatiever is. Mensen werken er daardoor prettiger. Maar er zijn meer voordelen.

Tegemoetkomingen

Wij dagen vakmensen uit om hun talenten te ontdekken en te versterken. Dit kan door middel van scholing, zoals een opleiding, training, workshop of cursus. Om het zetten van die volgende stap aan te moedigen, bieden wij een aantal tegemoetkomingen.

ArboTechniek

Veilig en gezond werken is niet alleen een kwestie van goede instructies, trainingen of beschermingsmiddelen. Vaak zijn ongevallen het gevolg van ingeslopen routines, haast en onderschatting van risico’s. Nadenken en praten over veiligheid is van groot belang. Klik hier voor meer informatie.

Online trainingen en E-learning introduceren binnen je bedrijf

Hoe blijf je ontwikkeling stimuleren in een tijd
waarin er minder werk is, meer onzekerheid en
geen fysieke lessen. Het nieuwe normaal creëert
ook binnen opleidingsland nieuwe vormen en
kansen. Daar waar online trainingen & E-learning
nog maar mondjesmaat werden afgenomen binnen
de technische branche, is het juist NU de tijd
om deze manier van leren te introduceren binnen
je bedrijf. Er zitten namelijk voordelen aan het aanbieden
van digitaal leren. Lees er hier meer over.

Wist je dat