Al 7 jaar de TopCoach van het Jaar verkiezing

Wij Techniek organiseert voor de 7e keer de ‘TopCoach van het Jaar verkiezing’. Dit doen we als blijk van waardering voor alle praktijkopleiders. Jullie zijn ontzettend belangrijk voor de branche. Op deze pagina vind je een overzicht van alle winnaars tot op heden.

Al 7 jaar Topcoach van het jaar verkiezingen -  Sportjournalist Jan Joost van Gangelen presenteert Topcoach van het jaar 2018

Zevende editie, 2023

Yes, eindelijk weer een feestelijk live evenement voor de bekendmaking van de winnaars van de 'TopCoach van het Jaar verkiezingen'. Op dinsdag 12 december vierden we dit mooie feestje. Het thema 'Kracht van aandacht' was een schot in de roos want daar draait het om. Aandacht en toewijding spelen een sleutelrol in het begeleiden van leerlingen. 

Zoals elk jaar was het beoordelen van de genomineerden weer een mooie uitdaging. Maar gelukkig kunnen we altijd rekenen op een deskundige jury, lees hoe zij aandacht en maatwerk belonen

Naast een foto van de stralende winnaars, kun je herinneringen ophalen met de leuke aftermovie van de uitreiking. 

Winnaars 2023
Winnaar Groot Bedrijf: Sanjay Bhoendie
Winnaar MKB: Piet Jonker
Winnaar Opleidingsbedrijf: Marleen Siebers

20231212 Topcoachvhj 674

Zesde editie, 2021

Ook dit jaar vond de bekendmaking van de winnaars van de TopCoach van het Jaar verkiezingen online plaats. Van meer dan 400 aanmelding, naar 12 finalisten, naar 3 winnaars, dat was geen eenvoudige klus voor de jury. 

Deze video geeft een indruk van de gasten aan tafel die vertellen over wat coach zijn nou betekent. Maar er komen ook leerlingen aan het woord die vertellen waarom juist hun coach moet winnen. En de winnaars, die vind je hieronder. 

Winnaars 2021
Winnaar Groot Bedrijf: Erwin Webbers
Winnaar MKB: Rob Kwakman
Winnaar Opleidingsbedrijf: Tom Peeters

Topcoach Winnaars 2021

Vijfde editie, 2020

Het lijkt alweer even geleden maar alles was anders. Maar ook daar lagen kansen, ondanks de beperkingen wisten we toch een 2020 editie van de TopChoach van het Jaar te organiseren. Met ontzettend veel aanmeldingen en een online event dat wederom door Jan Joost van Gangelen werd gepresenteerd. 

Hier vind je de after movie mét alle winnaars en onze online gasten. 

Winnaars 2020
Winnaar Groot Bedrijf: Engin Kuruahmet
Winnaar MKB: Kornee van Terheijden
Winnaar Opleidingsbedrijf: Martijn Blaauwbroek

Topcoach Winnaars 2020

Vierde editie, 2019

In 2019 organiseerden we alweer de vierde TopCoach van het Jaar verkiezing. Een feestelijke dag waar waardering werd uitgesproken voor de praktijkbegeleiders en we blije winnaars konden feliciteren. Wil je nog eens terugkijken hoe deze dag eruit zag, dan vind je hier de foto's en een mooie video

Winnaars 2019
Winnaar Groot Bedrijf: Sanjay Bhoendie (tip: het interview over zijn rol als praktijkbegeleider)
Winnaar MKB: Daan van den Berg
Winnaar Opleidingsbedrijf: Theo van den Elzen

Topcoach Winnaars 2019 Goed

Derde editie, 2018

In 2018 organiseerden we alweer de derde TopCoach van het Jaar verkiezing. Howard Komproe zorgde voor een vrolijke noot en Jan Joost van Gangelen was wederom onze dagvoorzitter. Daarnaast waren topsporters Minke Booij, Edith Bosch en Bibian Mentel aanwezig met inspirerende verhalen.

Wil je nog eens terugkijken hoe dat eruit zag, dan vind je hier de foto's en het videoverslag.  

De jury bestond uit: Dennis van de Geest, Zwanny Naber, Doekle Terpstra, Joany Rigters en Gerrit Veneboer.

Winnaars 2018
Winnaar Groot Bedrijf: Paul Christenhusz
Winnaar MKB: Desiree Kon
Winnaar Opleidingsbedrijf: Ben van Zelst

Topcoach Winnaars 2018 Goed

Tweede editie, 2017

In 2016 organiseerden we de eerste TopCoach van het Jaar verkiezing. Wegens groot succes en waardering vanuit de branche, kwam er in 2017 een tweede editie van de TopCoach van het Jaar verkiezing. Het werd weer een ontzettend mooi en feestelijk event, bekijk hier de foto's en de video van deze dag. 

De jury bestond uit: Dennis van de Geest, Zwanny Naber, Doekle Terpstra, René van Tol, Toon Gerbrands en Loek Nieuwenhuis

Winnaars 2017
Winnaar Groot Bedrijf: Wijnand Pul
Winnaar MKB: Edwin van Brakel
*NIEUW* Winnaar Opleidingsbedrijf: Anthony Brak

Topcoach Winnaars 2017

Eerste editie, 2016

In 2016 organiseerden we de eerste TopCoach van het Jaar verkiezing. Het werd gelijk een prachtig evenement. Wil je nog eens terugkijken hoe dat eruit zag? Dan vind je hier de foto's en een mooie sfeerimpressie van de dag. 

Winnaars 2016
Winnaar Groot Bedrijf: Jan Baaijens
Winnaar MKB: Remco van Doveren

Topcoach Winnaars 2016