Werkgever/leidinggevende

Medewerkers en werkgever maken gezamenlijk de ontwikkelcultuur in het bedrijf. Wij Techniek ondersteunt jou als werkgever, zodat jij een sfeer kunt creëren waarin vakmensen zich continu kunnen (blijven) ontwikkelen.

Trendfiles - Overleg tussen technische medewerkers

Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De impact hiervan op de bedrijven en medewerkers in onze branche is enorm. Dus ook op jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wil jij in de toekomst succesvol blijven, dan is de ontwikkeling van je medewerkers belangrijker dan ooit.

Ondernemende vrouwen

Ben je die ondernemende vrouw die het bedrijf mede draaiende houdt? Wil je met andere ondernemende vrouwen uit de techniek ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Wij Techniek organiseert speciale bijeenkomsten voor ondernemende vrouwen.

ArboTechniek

Veilig en gezond werken is niet alleen een kwestie van goede instructies, trainingen of beschermingsmiddelen. Vaak zijn ongevallen het gevolg van ingeslopen routines, haast en onderschatting van risico’s. Nadenken en praten over veiligheid is van groot belang. Als werkgever moet jij risico’s in kaart brengen van de werkplek in het bedrijf en van de werklocatie. Dat doe je met de Bedrijfs-RI&E. Of maak een inventarisatie van risico’s bij werkzaamheden op locatie met een Project-RI&E.