Werkgever/leidinggevende

Medewerkers en werkgever maken gezamenlijk de ontwikkelcultuur in het bedrijf. Wij Techniek ondersteunt jou als werkgever, zodat jij een sfeer kunt creëren waarin vakmensen zich continu kunnen (blijven) ontwikkelen.

Trendfiles - Overleg tussen technische medewerkers

Wij Techniek biedt verschillende workshops, trajecten en tegemoetkomingen zodat je jouw bedrijf, afdeling en je werknemers kunt ontwikkelen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De impact hiervan op de bedrijven en medewerkers in onze branche is enorm. Dus ook op jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wil jij in de toekomst succesvol blijven, dan is de ontwikkeling van je medewerkers belangrijker dan ooit.

De adviseur ontwikkelcultuur helpt ons om de volgende stap te zetten met ons bedrijf. We hebben zelf ideeën waar we naartoe willen met het bedrijf en met het team. Door de waan van de dag is het lastig om daar zelf een vorm en een richting aan te geven. Met ontwikkel- en coachingsgesprekken en praktische adviezen geeft hij structuur aan onze plannen. Sander Hartman van Hartman installatie.