Werkgever/leidinggevende

Medewerkers en werkgever maken gezamenlijk de ontwikkelcultuur in het bedrijf. Wij Techniek ondersteunt jou als werkgever, zodat jij een sfeer kunt creëren waarin vakmensen zich continu kunnen (blijven) ontwikkelen.

Trendfiles - Overleg tussen technische medewerkers

Servicepunt arbeidsmarkt mobiliteit

Ons Servicepunt arbeidsmarkt mobiliteit is het loket voor alle vragen rond werk en instroom in de technische installatiebranche die je als werkgever kunt hebben. Waar vind je bijvoorbeeld de juiste mensen? Wij helpen je kosteloos bij het vinden van talent en zorgen dat je technisch personeel kunt werven. Zo krijg je het talent dat je nodig hebt én bespaar je tijd en geld.

Ondernemende vrouwen

Ben je die ondernemende vrouw die het bedrijf mede draaiende houdt? Wil je met andere ondernemende vrouwen uit de techniek ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Wij Techniek organiseert speciale bijeenkomsten voor ondernemende vrouwen.

ArboTechniek

Veilig en gezond werken is niet alleen een kwestie van goede instructies, trainingen of beschermingsmiddelen. Vaak zijn ongevallen het gevolg van ingeslopen routines, haast en onderschatting van risico’s. Nadenken en praten over veiligheid is van groot belang. Als werkgever moet jij risico’s in kaart brengen van de werkplek in het bedrijf en van de werklocatie. Maar wat betekent dit in de praktijk?